National

DOLIU in lumea fotbalului romanesc! Un jucator a murit la doar 39 de ani

Publicat: 25 iul. 2018
1

Este doliu in lumea fotbalului din Romania. Vitali Balitki, unul dintre primii stranieri de la CFR Cluj, a murit la doar 39 de ani. Fostul fotbalist s-a stins din viata fulgertator, potrivit evz.

Vitali Balitki a murit la varsta de 39 de ani Vitali Balitki, unul dintre jucatorii care au activat la CFR Cluj.Balitki a murit la 39 de ani! Colegii fostului fotbalist de la CFR Cluj sunt socati de moartea fulgeratoare.

Oficialii de la CFR Cluj au lansat “moda stranierilor” chiar din primul sau an in prima Liga, 2004-2005, cand “feroviarii” au inchis o pauza de 28 de ani in care s-au zbatut in noroiul ligilor inferioare.

Vezi si: Doliu national in Grecia! Sute de oameni au murit sau au fost raniti in urma celui mai mare incendiu din istorie! Imagini apocaliptice

Vitali Balitki a murit la 39 de ani
Printre primii stranieri din Gruia au fost cei din spatiul ex-iugoslav: Mijin, Bruncevici, Z. Milosevici -, dar, pentru o perioada scurta a aparut si un ucrainean: Vitali Balitki.

Vitali apare in statistici cu 2 meciuri jucate la CFR Cluj in sezonul 2004 – 2005. Vitali Balitki era nascut pe 22 august 1978. A jucat la CSKA 2 Kiev, Podilla Hmelnitki, CSKA Kiev, Arsenal Kiev, Alania Vladikavkaz, Volin Lutk, Zirka Kirovohrad, Nyva Vinita, Nafkom Brovary.

Adauga un comentariu