Cancan ultimă oră

Doliu în lumea muzicală! Un îndrăgit artist a decedat

Publicat: 23 sept. 2020

Este doliu în lumea artistică, după ce Tommy DeVito s-a stins din viațăl a vârsta de 92 de ani. Bărbatul a fost membru fondator al grupului ”Four Seasons”. Tommy DeVito s-a stins din viață în data de 21 septembrie 2020 într-un spital din Las Vegas. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Povestea de viață a artistului a fost cunoscută și prin intermediul musicalului ”Jersey Boys”.

„Cu tristeţe anunţăm că Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastră familiei în această perioadă dificilă. Îi va fi simţită lipsa de toţi cei care l-au iubit”, este mesajul transmis de doi dintre membrii grupului ”Four Seasons”, Frankie Valli și Bob Gaudio.

Trupa a fost înființată în anul 1960, când Tommy DeVito și Frankie Valli aveau trei piese clasate pe primul loc în topurile muzicale: „Sherry”, „Big Girls Don’t Cry” şi „Walk Like a Man”.

A murit Pamela Hutchinson, fostă membră a grupului The Emotions

Pamela Hutchinson, membră a grupului The Emotions, cunoscut mai ales pentru single-ul „Best Of My Love”, a murit la vârsta de 61 de ani, transmite publicația Mirror.co.uk. Cântăreaţa avea 61 de ani. Potrivit presei britanice, Pamela Hutchinson a murit după ce în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Vestea despre moartea ei a fost lansată în weekend, la două zile după ce a murit. Artista s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 18 septembrie.

Pam a câștigat faima în grupul vocal The Emotions, câștigător al premiului Grammy, care a avut un mare succes cu single-ul ”The Best Of My Love”. ”The Emotions” era o trupă de familie. Pam mai avea trei surori, pe Wanda, Sheila și Jeanette Hutchinson și o verișoară, Theresei Davis. Ea a fost cea mai tânără dintre cele patru surori din grupul din care a făcut parte, iar anunţul decesului ei a fost făcut pe pagina de Facebook a The Emotions.

Doliu în lumea muzicii! O boală grea l-a răpus

Lee Kerslake s-a stins din viață, sâmbăta, 19 septembrie. Acesta a pierdut lupta cu o boală grea, cancer la prostată, și a decedat la vârsta de 73 de ani.

Lee Kerslake a devenit cunoscut ca baterist al trupei Uriah Heep şi colaborator al lui Ozzy Osbourne, alături de care a înregistrat două albume. Colegii de breaslă au făcut public anunțul morții starului și i-au transmis în mediul online ultimele omagii.

„Lee Kerslake, prietenul meu de 55 de ani şi cel mai bun toboşar cu care am cântat, a pierdut lupta cu cancerul în această dimineaţă”, a anunțat pe FacebooK Ken Hensley, fost claviaturist al Uriah Heep.

„Au trecut 39 de ani de când l-am văzut pe Lee, dar trăiește pentru totdeauna prin albumele scoase alături de mine, Blizzard of Ozz și Diary of a Madman. Lee Kerslake RIP”, a scris și Ozzy Osbourne pe Twitter.

Lee Kerslake, carieră

Lee Kerslake a cunoscut succesul în anul 1971, când s-a alăturat grupului englez Uriah Heep, alături de care a înregistrat 17 albume de studio.

Mai târziu acesta l-a cunoscut pe Ozzy Osbourne şi a cântat cu el pe primele două albume solo ale muzicianului, „Blizzard of Ozz” şi „Diary of a Madman”, dar şi în concerte.

Cariera lui Lee Kerslake a început încă de la vârsta de 11 ani, când a descoperit pentru prima dată tobele. De-a lungul timpului a cântat în mai multe trupe ca The Gods, Toe Fat şi National Head Band, toate înainte de a se alătura trupei Uriah Heep.

În anul 1978, Kerslake a părăsit Uriah Heep şi a format Blizzard of Ozz, alături de Osbourne, basistul Bob Daisley şi chitaristul Randy Rhoads, iar curând grupul a fost rebranduit şi s-a lansat ca proiect solo al lui Ozzy Osbourne.

Kerslake s-a retras se pe scena muzicală în anul 2007 din cauza problemelor de sănătate, dar a continuat să aibă câteva proiecte solo. Iar în 2018, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în fază terminală.

Adauga un comentariu