Actualitate

Doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist a murit la vârsta de doar 58 de ani – GALERIE FOTO

Publicat: 04 mai 2021
mana cu o lumanarea aprinsa
Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani

Tragedie în presa din România după ce jurnalistul Mihai Leder a murit la vârsta de 58 de ani. Acesta era corespondent al Antena 3 și a decedat pe data de 3 mai 2021. Conform datelor existente până la această oră, bărbatul se simţea rău şi a fost transportat la spitalul din Bistriţa unde a fost internat la secţia de Terapie Intensivă.

Leder avea o experientă de peste 20 de ani în presă şi medicii au încercat în zadar să îi salveze viaţa. Acesta a murit în această dimineaţă.

Jurnalistul Mihai Leder a murit la vârsta de 58 de ani

În dimineaţa de 4 mai 2021, jurnalistul Antena 3, Mihai Leder a murit la vârsta de 58 de ani. Acesta avea o experientă de peste 20 de ani în presă. Conform datelor existente până la această oră se pare că Leder s-a simţit rău şi a fost transportat la spitalul din Bistrița unde ulterior a fost internat în secţie de Terapie Intensivă.

Pentru că starea lui de sănătate se înrăutăţea, Leder a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj. Din păcate, în pofida eforturilor uriaşe depuse de medici viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Mesajul postat de colega acestuia pe rețelele de socializare

Colegă de presă cu acesta, jurnalista bistriţeana Tina Dumitrescu a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Aceasta era colegă şi prietenă cu jurnalistul Mihai Leder şi s-a arătat socată de vestea morţii acestuia. De altfel, jurnalista povestește şi o ultimă întâmplare cu Mihai Leder:

„Mișu Leder, la ultima conferință de presă unde l-am văzut în viață, cu un ministru UDMR, întreabă pe careva cum se zice „galben” în maghiară. Că așa gIumea Mişu, cu substrat. I se răspunde și îl auzim pe Mișu: „Sigur nu yellow?” Am râs de ne-am împrăștiat! Era într-o zi bună Mișu, deși aveam de umblat și după Cseke și îl pândeam și pe Orban la colț de Casă de cultură, pe ploaie. Se întâmpla acum două săptămâni jumate… Iar azi, taman de ziua presei, aflu că Mișu nu mai e printre noi… De azi, suntem mai săraci ca presă locală. Mișu a fost mereu altfel, arțăgos, tranșant, enervant de multe ori, dar neobosit. Nu știu cu cine nu te-ai certat, Mișule, dar sigur după aceea ai și râs cu persoana respectivă, iar azi te plângem și te regretăm. Dumnezeu să aibă grijă de tine! Condoleanțe familiei!”, a scris jurnalista în postarea de pe Faceboook.

Mai multe decese în zilele de Paște

În zilele de Paște s-au inregistrat mai multe decese ale unor personalitati din România. Vorbim despre faptul că medicul Ioan Pop de Popa, cunoscut ca drept părintele și fondatorul şcolii moderne de chirurgie cardiovasculară a decedat în vinerea mare. Acesta avea 93 de ani și era o figură extrem de apreciată in mediul medical și nu numai. Un alt deces răsunător s-a produs chiar în noaptea de Înviere unde un alt personaj îndrăgit a plecat la Domnul. Vorbim despre  Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei care a murit chiar în timpul slujbei de Înviere. Acesta era o figură emblematică a ortodoxiei Române.

Adauga un comentariu