National

DOLIU in Romania. O cantareata de muzica populara cunoscuta a murit la doar 38 de ani – FOTO

Publicat: 23 aug. 2016
Cantareata de muzica populara din Arad, Mihaela Maris, s-a stins din viata la doar 38 de ani dupa ce fusese diagnosticata cu cancer si internata la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj Napoca. Familia Mihaelei spune ca, luni, la orele pranzului, aceasta a intrat in coma, iar la ora 16:30 a facut stop cardio-respirator, medicii constatand decesul, scrie Specialarad.ro.  Inmormantarea va avea loc in satul ei natal Avram Iancu, din comuna Varfurile.
„Viata uneori este de neinteles… Sincere condoleante familiei indurerate!”, a transmis Claudia Deac, solista de muzica populara.
„Mihaela, ai dat Raiul pamantesc pentru cel Ceresc! Ai plecat sa canti impreuna cu ingerii! Dumnezeu sa primeasca sufletul tau frumos in Lumina cea neinserata! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!“, este unul dintre mesajele postate.
„Inca ma intreb daca o fi adevarat sau nu. O veste care a socat. Odihneste-te in pace Maris Mihaela, fosta mea colega de la West Tv”, a transmis Ioana Luguzan-Roxin, solista de muzica populara.


loading...

Adauga un comentariu