Magazin

Doliu in showbiz-ul din Romania! Alex Bodi: Viata este cruda uneori

Publicat: 13 mai 2019
1

O veste trista a indoliat showbizul autohton, iar unul dintre mai mediatizati barbati este in doliu. Fostul iubit al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, a pierdut pe cineva foarte drag, iar o astfel de experienta l-a determinat sa posteze un mesaj pe contul sau de Instagram.

Alex Bodi vede viata ca pe o ”calatorie” si transmite ca oamenii, in general, nu mai stiu sa se bucure de viata. Din nefericire, sunt neglijate lucrurile cu adevarat importante, iar atunci cand este prea tarziu nu se mai poate face nimic.

”Viata este foarte cruda uneori, ne ia de langa noi persoanele iubite si care noi consideram ca nu ar trebui sa paraseasca lumea asta. In toata “calatoria” asta numita VIATA, alergam dupa lucruri materiale, dupa bani, neglijam sanatatea si dam ocazie stresului sa ne rapuna, iar cand in sfarsit le obtinem, poate fi deja prea tarziu pentru noi. Trebuie sa ne bucuram de viata, sa pretuim lucrurile sufletesti, sa nu lasam raul si lacomia sa puna stapanire pe gandirea noastra si sa nu uitam ca nu e nimic mai de pret pe lume decat sanatatea si cele mai sincere sentimente in viata ti le va oferi la bine si la greu, FAMILIA!”, a scris Alex Bodi pe contul sau de Instagram.

Adauga un comentariu