Scena artistica din Romania

Doliu in teatrul romanesc. Un actor cu un nume celebru a incetat din viata

Publicat: 06 oct. 2017

Celebrul actor satmarean Vasile Blaga Paulin a trecut la cele vesnice joi.  Cel care a facut tristul anunt a fost chiar fiul sau, Aldo Blaga, care a transmis si ultmul mesaj al tatalui sau pentru toti prietenii si fanii sai, scrie presasm.ro.

Aldo, fiul lui Vasile Blaga, a postat un mesaj in memoria actorului.

“Aldo aici – voi scrie in numele lui pentru ca stiu ca asa ar fi vrut si el sa o faca insa de azi orice “zice” el va fi intre ghilimele…din pacate. Nu ma mai complic cu diacritice pentru ca abia pot vedea ceva de lacrimi…

Vezi si Paula Chirila, in doliu! „Abia mai pot vedea de lacrimi”

Dragii mei, in ultima vreme m-am luptat cum am stiut eu mai bine cu aceasta cumplita boala a carui nume nici nu mai are sens sa-l rostim, e prea faimoasa deja. Desi eu la randul meu n-am ascultat mereu de contesa si de fiul ploii cand imi spuneau sa nu ma las de tratament pentru ca la urma urmei Dumnezeu lucreaza prin doctori, tratamente…va invit pe voi sa o faceti.

Bucurati-va de cei dragi cat sunt vii si faceti tot posibilul ca ei sa-si poata trai viata in implinire, fericire, bunastare si mai presus de toate – in iubire.

Pe scena vietii mele am incercat sa-mi joc rolul cat am putut de bine, acela de fiu, frate, tata, sot, prieten si orice alt rol mi-a mai fost incredintat.

Pe voi pe toti va imbratisez cum stiu eu mai bine si mai calduros si abia astept sa ne vedem la un spectacol de zile mari aici, sus, in ceruri, unde toti avem intrare libera. Sa ne vedem cand ne-om intalni.

Ma veti recunoaste, voi fi imbracat la fe.”

Vasile Blaga Paulin
(22.03.1959 – 05.10.2017)loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit