Cancan

Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Publicat: 24 aug. 2020
Doliu la Kanal D
David de la Puterea Dragostei

Doliu la Kanal D. David, concurentul de la Puterea Dragostei trece printr-o perioadă cumplită, după ce a aflat că bunica lui a încetat din viață. Tânărul preferă să stea singur și să își plângă durerea.

Concurentul de la Puterea Dragostei și-a dorit ca în aceste momente să fie singur, așa că a ieșit de mai multe ori din hotel pentru a-și pune în ordine gândurile și pentru a se putea ruga pentru sufletul bunicii sale.

Doliu la Kanal D. Bunica lui David a încetat din viață

De asemenea, bărbatul a refuzat să meargă la distracția cu băieții, la plajă, preferând să stea singur. Deși la început, ceilalți concurenți au crezut că e vorba despre bunicul lui, se pare că aceștia au înțeles, ulterior, ca persoana care nu mai este în viața lui David este, de fapt, bunica.

„Cu deosebit regret și deosebită tristețe, vă informăm că bunica lui David a decedat și pe această cale îi transmit din suflet sincere condoleanțe”, este o parte din mesajul apărut pe o pagină ce aparține unei telespectatoare fidele a emisiunii Puterea Dragostei.

Momente tensionate între Andrada și David

Momente tensioante între Andrada și David, după ce ea a aflat că băiatul de care îi place i-a dat mesaj altei concurente din casă. David i-a dat mesaj Marianei, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Andrada, ținând cont de faptul că ea chiar are sentimente pentru acesta. Chiar de mai multe ori, concurenta a declarat că își dorește să formeze un cuplu cu David.

Tânărul se pare că i-ar fi trimis mai multe mesaje Marianei, fapt care a enervat-o la culme pe Andrada. Concurenta susține că se simte trădată de ceea ce a făcut, deși David a declarat, ulterior, că nu a căutat-o absolut deloc pe frumoasa șatenă.

De ce a renunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Vedeta a recunoscut adevăratul motiv

Sfârșitul sezonului doi de la „Puterea Dragostei” a culminat și cu plecarea Andreei Mantea. Astfel, vedeta Kanal D a renunțat la rolul de prezentatoare a emisiunii. Pe marginea acestui subiect au lua naștere multe speculații. Și toate erau legate de motivul pentru care aceasta a părăsit show-ul. În cele din urmă Andreea Mantea a dat cărțile pe față și a vorbit despre lucrul care a determinat-o să plece.

Adevăratul motiv pentru care Andreea a renunțat la emisiune nu era greu de bănuit. Astfel, vedeta Kanal D a ales să pună stop proiectului este chiar fiul său, David. Și aceasta deoarece filmările pentru „Puterea Dragostei” aveau loc în Turcia și îi ocupau Andreei majoritatea timpului. Așa că aceasta a hotărât să își pună copilul pe primul loc și să se întoarcă în România pentru el. Și aceasta mai ales că urmează să înceapă școala.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine… Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. – Turcia). Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant… Dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a povestit Andreea Mantea, pe canalul ei de YouTube.

Adauga un comentariu