Cancan ultimă oră

Doliu la Netflix! O cunoscută vedeta s-a sinucis la doar 23 de ani

Publicat: 06 aug. 2020

Daisy Coleman a devenit celebră după ce a jucat în documentarul „Audrie & Daisy” de pe platforma Netflix, un documentar care a prezentat două cazuri dureroase de viol din SUA. Tânăra în vârstă de 23 de ani a apărut în documentarul care se concentra pe povestea unor feţe violate în anii 2010, alături de o altă fată.

Anunțul morții tinerei a fost făcut de mama Melinda, cea care a transmis vestea tristă fanilor, șocați de moartă prematură a vedetei.

Daisy Coleman, o tânăra violată în urmă cu 10 ani, s-a sinucis
„A fost cea mai bună prietenă a mea și o fiică uimitoare. Aș fi vrut să iau durerea de la ea!“, a declarat mama feţei pentru tmz.com.

Potrivit ziare.com, Daisy a fost violată în 2012 când avea 14 ani, la o petrecere din Missouri. Nimeni nu a fost tras la răspundere.

„Nu și-a revenit niciodată din ceea ce i-au făcut acei băieți și nu este corect. Fetița mea a dispărut”, a completat Melinda Coleman.

În documentarul de pe Netflix a fost prezentat și cazul fetei Audrie Pott, violată în 2012 când avea 15 ani. Audrie s-a sinucis la 10 zile de la viol.

Daisy Coleman și-a pierdut și fratele într-un accident de mașină în 2018, destinul familiei Coleman fiind cu adevărat tragic.

Fata nu a avut liniște nicio clipă din momentul în care a anunțat poliția că a fost violată. Locuitorii din micuțul orășel de provincie unde locuia Daisy au hărțuit-o permanent, fiind de părere că tânăra a inventat violul.

Cu toate acestea, violatorul Matthew Barnett și-a recunoscut ulterior vina și a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Documentarul subliniază modul în care victimele violului sunt puse la zid de societate, ca și cum ar merita ceea ce au pățit, în momentul în care violatorii sunt persoane credibile din societate.

Adauga un comentariu