Magazin

DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

Publicat: 24 mai 2013
1

Cantareata Celia trece prin momente dificile, dupa ce verisoara ei Iuliana, de numai 20 de ani, a pierdut lupta cu cancerul. Aceasta lovitura vine la doar doi ani dupa ce artista si-a pierdut tatal.

„Trebuie sa fiu tare, nu avem ce sa facem. Trebuie sa fiu tare pentru mama ei. Sa-i intareasca Dumnezeu pe cei care au nevoie. Iuliana acum e bine, pentru ea acum a trecut tot chinul. Prin ce a trecut ea, parea imposibil de trecut pentru om, dar atat mai mult pentru un copil”, a declarat Celia la „Acces Direct”.

Iuliana a fost diagnosticata in urma cu cateva luni cu o forma de cancer in stadiu IV si, in ciuda eforturilor familiei de a o salva, tanara si-a dat ultima suflare in aceasta dimineata.

„S-a stins un ingeras, 🙁 (( a plecat unde ii era locul. Intr-un loc fara durere, unde ingerii au primit-o cu bucurie. Le-a lipsit cum ne va lipsi si noua. Am vazut multe la viata mea si am trecut prin multe, dezamagire, lacrimi, tristete adanca si durere. Insa Schimbarea nu vine din bucuriile vietii, din pacate. Schimbarea vine in momentele in care te caiesti, esti la pamant si simti cum Dumnezeu te ridica. Amintindu-ti ce se pierde in tine… Chinuindu-se sa te Scoata din noroi. Ingerasii ca ea ne dau lectii de viata. Apoi…desi pleaca, ei inca raman si ne ating Inima din Cand in Cand, ca sa ne aminteasca sa mergem pe drumul bun. Ca sa ne aminteasca sa cautam mereu lumina, caci doar asa la final vom putea fi iar toti o familie fericita, intr un loc mult mai minunat decat tot ce credeam ca poate exista.

Cat timp intelegem lectia care trebuie cu fiecare durere care vine. Nu facem decat sa ne apropiem mai mult de ceea ce trebuie sa devenim. E trist ca uneori suntem atat de orbiti si pierduti in pacate ca nu mai vedem aceste lectii… Si nu mai vedem nici macar ca exista suflete care vin aici si aleg CHINUL…in speranta ca vor fi cativa care vor intelege lectia, in speranta ca vor mai salva alte suflete. Acesta a fost exemplul clar al Iuliei …. E certitudinea ca in viata nimic nu e intamplator cat timp ai ochii deschisi si vezi ceea ce trebuie sa vezi. Un inger s-a stins azi, dar a mai trezit cateva suflete. Si stiu ca pentru acelea ea spune acum ca a meritat tot chinul. Te iubim Iulia! Te vom iubi mereu, ingeras cazut din stele!”, este mesajul postat de artista pe Facebook, potrivit kanald.ro.

Adauga un comentariu