News Flash:

Doliul presedintelui Basescu nu anuleaza mitingul profesorilor

5 Octombrie 2010
1445 Vizualizari | 4 Comentarii
Aproximativ 10.000 de angajati din educatie vor iesi astazi in strada, de Ziua Mondiala a Educatiei. Profesorii afiliati la Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant vor organiza un miting în Piata Victoriei, iar alte doua sindicate din Educatie vor merge în fata Palatului Cotroceni, informeaza Realitatea TV. "Nu am anulat mitingul de marti. Nu-l putem anula, colegii nostrii sunt deja pregatiti sa vina în Capitala. Este un eveniment regretabil, ceea ce s-a întamplat cu mamei presedintelui. Nu si-l doreste nimeni. Noi nu mergem sa protestam împotriva domnului Traian Basescu, ci împotriva situatiei în care a ajuns învatamantul romanesc", a declarat Constantin Ciosu, presedintele Federatiei Educatiei Nationale. "Am luat decizia de a schimba locatia, de la Palatul Victoria, la Palatul Cotroceni, deoarece manifestarile noastre în fata Palatului Victoria nu au avut niciun rezultat. Am spus ca daca schimbam locatia, poate actiunea noastra va fi perceputa altfel si se vor lua în sfarsit masurile care se impun, pentru ca învatamantul romanesc sa devina ceea ce ar trebui sa devina", a mai spus presedintele Federatiei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Dascălu D.Paul  | #125910
Ce semnificaţie sunt Ziua mondiala un educaţiei DIN 5 Octombrie un fiecărui o ?
Fata de Ziua Internaţională un Muncii , fata de ale politiei nationale Zilele Române , un români " pompierilor , un Armatei Române , Ziua Uniunii EUROPENE etc , Ziua Internaţională un educaţiei CE semnificaţie apARTe sunt ?
Educatie trebuie sa se Faca version fiecare zi , version orice loc Si in orice timp.Educaţie trebuie sa se Faca in familie , Şcoală , Biserică , Teatru , strada PE , la radio ,
la televizor , version Presa Si în Alte institutii de Cultură si educaţie.În şcolile generale si mai Ales version licee se confruntă cu mai multă informare.În facultăţi se confruntă cu mai multă specializare , internet PE se confruntă poate CEA mai consistentă informare.Familiile , grădiniţele Si şcolile au CEA mai mare ligitimare for Educatie , numele Dupa Ministerului Educaţiei Si Învăţămîntului , Dar Educatia se poate face faţă permanent si oriunde.Autoeducaţia Este Foarte IMPORTANTA si destul de răspândită.Când se propune si o zi un " autoeducaţiei " ?
Totuşi eu urez felicitari tuturor educatorilor de la toate nivele de învăţămînt chiar si pensionarilor de îngrijire lucrat UA în învăţămînt , multă sanatate , viata Lunga , mult succes în activitatea de educare si îndeplinirea tuturor dorinţelor !
Dascălu D.Paul  | #125915
Ce semnificatie Ziua Mondiala sunt servanda ONU zgomot Educaţiei 5 Octombrie o fiecarui o ?
Fata de Ziua Internaţională a ONU Muncii , fata de ONU Zilele Nationale Romane politiei , ONU Romani Pompierilor , Armatei Române ONU , Ziua Uniunii EUROPENE etc , Ziua Internaţională o Educaţiei CE semnificaţie apARTe sunt ?
Educatie trebuie sa se Faca version fiecare zi , version orice loc si in orice TIMP . Educatie trebuie sa se Faca în familie , scoala , Biserică , Teatru , reviste , Strada piete , PE , la radio ,
la televizor , presa din Si în Alte institutii de Cultură si educaţie.În şcolile generale si mai Ales version licee se confruntă cu mai multă informare , in facultati se confruntă cu mai multa specializare , internet PE se confruntă poate CEA mai consistentă informare.Familiil , si gradiniţele şcolile au CEA mai mare ligitimare for Educatie , Dupa numele Ministerului Educaţiei si Invaamintului , Dar fata Educatia se poate face faţă permanent , farmala si informala , oriunde.Autoeducatia Este Foarte IMPORTANTA si destul de raspandită.Cand se propune si o zi ONU " autoeducatiei " ?
Totusi eu urez felicitari tuturor educatorilor de la toate nivele de invatamint chiar si pensionarilor au functionat de îngrijire în invatamint , sanatate multa , Lunga viata , mult succes în activitatea de educare , indeplinirea tuturor dorintelor si ONU sincer " La Multi Ani " !
Dascalu D.Paul  | #125916
Ovservatie : Greselile au aparut nu sunt din vina mea .
Dascalu D.Paul  | #125917
Ovservatie : Greselile au aparut nu sunt din vina mea .
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018446 (s)