Actualitate

„Domnul Vadim m-a batut pentru ca i-am cerut sa plateasca ce mancase si ce bause! Mi-a dat o palma de mi-a zdruncinat creierii!”

Publicat: 26 oct. 2012

Scandalul dintre Oana si Marioara cu Vadim nu se opreste aici.Un ospatar ar fi fost lovit de Vadim pentru ca acesta i-a cerut nota de plata vazand ca Vadim pleaca fara sa i-o achite.

Cristian, chelnerul batut care locuieste in Canada, spune ca intamplarea a avut loc cu mult timp in urma, la sfarsitul anilor '80, dar ca s-a hotarat sa vorbeasca abia acum, dupa ce a aflat de la CANCAN Tv, difuzat pe postul Acasa, de scandalul dintre Oana Zavoranu si politician.

„Tin sa precizez ca nu sunt un adversar al domnului Corneliu Vadim Tudor, insa vizionand emisiunea CancanTv, in reluare, deoarece locuiesc in Toronto, mi-am adus aminte de o intamplare petrecuta prin anii '80. Lucram la o braserie din Banul Manta, iar seful de unitate m-a anuntat ca in acea zi separeul este rezervat pentru Vadim, care urma sa vina. Acesta a sosit in jur de ora 14.30, impreuna cu un alt barbat, iar seful meu mi-a spus „"sa ii iei banii lu' milogu' asta, ca n-am nici o obligatie la el"", a declarat Cristi pentru CANCAN.ro.

Fostul ospatar povesteste ca politicianul a stat in local pana la ora 01. noaptea, desi programul era pana la zece seara, si a fost plin de „fite".

„Pe la 1, Vadim si prietenul sau s-au ridicat de la masa si au vrut sa plece, insa eu inchisesem usa, asa ca mi-au cerut sa o deschid. L-am rugat respectuos pe CV Tudor sa achite nota de plata, aproximativ 850 de lei la acea vreme, iar in acel moment s-a enervat. A rabufnit si mi-a zis: „Bai, mucosule, eu sunt Corneliu Vadim Tudor, iar nota de plata o suporta seful tau", a mai spus Cristian. Acesta spune ca a insistat ca Vadim sa plateasca nota, si asta pentru ca nu voia sa-si dezamageasca seful.

„In nebunia mea, i-am zis ca daca nu-mi da banii, nu deschid usa si nu va putea pleca. Urmarea.. Mi-am luat o palma de mi-a zdruncinat creierii. Atunci, barbatul care era cu Vadim a scos 700 de lei si a zis: "Lasa ca platesc eu Cornele, ca asa este frumos", a mai sustinut fostul ospatar.

El a mai afirmat ca domnul Vadim a mai avut o tentativa de a-l lovi, insa a fost oprit de cel care-l insotea. „Vadim a avut grija sa-mi zica, in timp ce iesea din local, ca de maine o sa mai lucrez doar in p…da mamii". Corneliu Vadim Tudor nu a putut fi contactat pentru a-si spune punctul de vedere.

sursa:cancan.roloading...

Adauga un comentariu