Secretele istoriei

Donald Trump a umilit-o pe Meghan Markle. Ce a putut sa spuna despre Ducesa

Publicat: 05 iun. 2019

In prezent, presedintele american si sotia sa, Melania Trump, se afla intr-o vizita oficiala in Anglia. Acesta s-a intalnit deja cu Regina Elisabeta.

Donald Trump a umilit-o pe Meghan Markle in urma cu cativa ani. Inainte sa fie ales presedinte al Americii (alegeriile din noiembrie 2016), actrita americana, care nu era cuplata cu Printul Harry, a facut cateva declaratii usturatoare la adresa lui.

In cadrul unui interviu televizat, actrita Meghan Markle a marturisit ca Donald Trump este un misogin. Aceasta a marturisit ca, daca el va iesi presedinte, ea se va muta in Canada. Ei bine, nu s-a tinut de cuvant, dar a ajuns in Anglia unde si-a intalnit dragostea si si-a intemeiat o familie.

Cand a aflat ce zice Meghan Markle despre el, Donald Trump a dat o replica in stilul lui caracteristic. ”Nu stiam ca e asa tupeista!”, a spus presedintele Americii care, ulterior, a ingropat securea razboiului.

„Sunt sigur ca o sa se descurce de minune (ca regalitate). Va fi foarte buna!”, a mai spus el despre Meghan Markle. Palatul Buckingham nu a avut nicio reactie la adresa acestui comentariu despre ducesa de Sussex.

Donald Trump a fost intampinat, in Anglia, de catre Regina Elisabeta, Printul Charless si Camilla Parker. Lor li s-au alaturat si Printul Andrew si Theresa May. Printre cei prezenti se numara si Printul Harry, sotul lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex se afla in concediu maternal dupa ce a devenit mamica la inceputul lunii mai 2019.loading...

Adauga un comentariu