Local

Doneaza haine groase pentru oamenii care au nevoie

Publicat: 18 ian. 2016
1

Temperaturile scazute pun mari probleme multor persoane nevoiase, iar iesenii sunt invitati sa le intinda o mana de ajutor. O campanie umanitara este organizata astazi la Iasi, pentru ajutorarea persoanelor defavorizate. Scopul campaniei este acela de a oferi articole de imbracaminte de iarna in special persoanelor fara adapost, dar si celor care provin din familii nevoiase, asta tinand cont de temperaturile scazute din ultima perioada.

Iesenii sunt invitati sa daruiasca in cadrul campaniei „Haine groase pentru oameni care au nevoie„. Astfel, marti, 19 ianuarie 2016, la Iasi, incepand cu ora 14:00, actiunea se va desfasura pe traseul Podu Ros – Piata Unirii. Daca aveti haine groase pe care nu le folositi, e un moment bun sa le daruiti celor care au nevoie. Hainele oferite pentru donatii vor fi pur si simplu puse in jurul copacilor de pe traseul mentionat. Motto-ul actiunii demarate la Iasi de Management Reorganizare Lichidare – SPRL Iasi este „Daca ai nevoie, e pentru tine”.

Comentarii
  • Foarte frumoasa initiativa, pacat ca acele haine nu au ajuns la oamenii nevoiasi. Vreo 3 haine au fost furate in primele minute de catre niste tigani care au coborat dintr-un Passat la semafor. Apoi alt cuplu din aceeasi etnie a strans restul hainelor din copaci, iar apoi a disparut cu o alta masina care astepta la semafor. Totul s-a petrecut extrem de repede, nici nu terminasera tinerii de pus toate gecile pe copaci.

Adauga un comentariu