National

„Dorel” loveste din nou. De data asta la SUCEAVA – VIDEO

Publicat: 16 sept. 2015
1

La Suceava, muncitorii au montat un semafor cu susul in jos, asa ca, in loc sa fie instiintati ca mai au de asteptat 4 secunde, trecatorii primesc mesajul „h”, pe care nu stiu sa-l descifreze.

Nu-i bai, oricum mai toata lumea trece pe rosu.

„Fiecare trece cum il taie capul. Doi baieti erau sa fie luati pe sus de o masina pentru ca au trecut pe rosu. Politistii de la Rutiera ar trebui sa fie aici, sa ajute, pana cand se obisnuieste lumea”, a declarat o femeie pentru sursa citata.

Semaforul a fost montat recent in fata Pietei Mari din centrul Sucevei, dar trecatorii nu par deloc dornici sa tina cont de el, cu atat mai mult cu cat informatiile primite par a fi de neinteles. Dupa 6 vine 8, urmat de un L, in loc de seria 9-8-7.

Daca „Dorel” isi facea treaba cum trebuie si se gasea cineva suficient de responsabil incat sa isi dea ok-ul pentru incheierea lucrarii, atunci nu s-ar mai fi ajuns in aceasta situatie absurda.

Seful serviciului Administrare Strazi si Sistematizare Rutiera din cadrul Primariei Suceava recunoaste cu candoare ca a fost de fata cand semaforul a inceput sa functioneze, dar… nu si-a dat seama ca ceva e in neregula.

„Noi le-am dat in folosinta, dar nu ne-am dat seama ca este o eroare. Chiar eu eram de fata cand au fost puse in functiune”, a declarat Stefan Vasincu, promitand ca problema va fi remediata in cel mai scurt timp.

Slava Domnului ca poate fi remediata, pentru ca sunt situatii in care „Dorel” a facut ravagii ireparabile. De exemplu, cand a lucrat la gazoductul Giurgiu-Ruse, „Dorel” a ratacit… freza de foraj ce sapa tunelul de sub Dunare, nu se stie unde, probabil pe sub pamant, ingropata, oricum n-a fost de gasit, dupa cum a sustinut chiar ministrul Economiei, Mihai Tudose.

Adauga un comentariu