Cancan ultimă oră

Dorian Popa, devastat după moartea polițistului care a fost implicat în accidentul din fața Palatului Parlamentului

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorian Popa devastat după moartea polițistului care a fost implicat în accidentul din fața Palatului Parlamentului
Dorian Popa și polițistul care a decedat în accident

Moartea polițistului rutier implicat într-un accident seara trecută în fața Palatului Parlamentului din București, l-a dărâmat pe celebrul Dorian Popa, care îi deplânge soarta cruntă celui despre care spune că i-a fost un prieten devotat.

Un accident teribil a avut loc seara trecută în fața Palatului Parlamentului din București. Un autoturism a intrat în coliziune cu un polițist rutier aflat pe motocicletă. În urma impactului, agentul Brigăzii Rutiere a murit, în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l readuce la viață.

Dorian Popa, mesaj trist pentru polițistul mort în accidentul din fața Palatului Parlamentului

Pierderea este deplânsă de toți colegii lui Ionuț Negrilă, în vârstă de 30 ani. Printre prietenii care au vărsat salcrimi amare după aflarea veștii se numără și celebrul vlogger Dorian Popa. Acesta a transmis, prin intermediul rețelelelor de socializare, un mesaj emoționant pentru amicul său care l-a ajutat și l-a învățat să devină un om și un șofer mai responsabil.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe Instagram, arătând cu mâna spre inimă, semn că durerea pierderii este una grea.

Ionuț Negrilă avea 30 de ani și făcea parte din Brigada Rutieră de 10 ani. Era pasionat de motociclete, însă tot un astfel de mijloc de transport l-a condus spre o moarte sigură. Martorii de la fața locului spun că acesta ar fi forțat semaforul, intrând în coliziune cu autoturismul avariat și el, alții susțin că agentul s-ar fi aflat pe o singură roată a motorului, moment în care ar fi pierdut controlul.

La fața locului au ajuns și colegii lui Ionuț, care au făcut și cercetări pentru a aflat exact cum a murit tânărul polițist, însă au aprins și lumânări și au plâns pentru acesta.

Adauga un comentariu