Magazin

Dorinta cea mai arzatoare a lui Viorel Lis

Publicat: 24 mai 2014
1

Viata lui Viorel Lis s-a schimbat radical in urma cu doi ani, atunci cand a fost diagnosticat cu anevrism. Fostul primar al Capitalei este constient ca poate muri in orice moment, asa ca stie deja si care ii este ultima dorinta: sa isi mai vada copiii, scrie cancan.ro.

Formeaza de mai bine de zece ani cel mai petrecaret cuplu din showbiz, fiind mereu prezenti la toate petrecerile si evenimentele mondene. Insa, in ultimii doi ani, Viorel si Oana Lis au fost vazuti din ce in ce mai rar in public. Motivul? Fostul primar al Capitalei are grave probleme de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu anevrism. De atunci, Viorel isi petrece mai tot timpul prin spitale, iar pe deasupta are grave probleme cu echilibrul, dar si pierderi frecvente de memorie.

Constient ca isi poate gasi sfarsitul in orice clipa, Viorel Lis se simte un om implinit, mandru de ce a realizat. Are insa si o mare durere pe suflet, dar si o ultima dorina. Aceea de a-si mai vedea o data cei doi copiii, cu care nu a mai dat ochii de multi ani:” Normal ca as vrea sa ii revad, sunt copiii mei, au sangele meu. Eu ii astept, ei sunt cei care trebuie sa isi doreasca sa ma vada”, a declarat Viorel Lis, pentru CANCAN.ro.

Copiii lui Viorel Lis nu sunt deloc impresionati de problemele de sanatate ale tatalui lor. Acestia nu vor sa mai auda de Viorel Lis, pe care il acuza ca a batut-o in repetate randuri pe mama lor. De asemenea, cei doi nu pot uita ca parinele lor si-a lasat familia pentru Oana, iar dupa ce a plecat de acasa nu a mai dat un semn de viata timp de trei ani.

Comentarii
  • proxenet libid….. evr…..iar oana l atotinvitata la toate tv-urile.de ce nu o puneti la vreme busu e vechi iar slav si-a stricat casnicia .

Adauga un comentariu