Actualitate

Doru Octavian Dumitru a imbatranit. Cum a aparut pe scena de la iUmor

Publicat: 12 sept. 2019

Surpriza de proportii in cel mai asteptat show de umor, iUmor. Prima editia a show-ului are un invitat special, un om cu un simt al umorului fabulos, nume-reper in materie de comedie si unul dintre promotorii stand up-ului in Romania.

Celebrul Doru Octavian Dumitru ii va cuceri pe jurati pe scena iUmor. Chiar daca timpul nu iarta pe nimeni, Doru Octavian Dumitru ramane acelasi personaj pozitiv si plin de energie.

"Este efectiv o legenda! Am crescut cu el, imi aduc aminte ca vedeam casetele video de nu stiu cate ori, le stiam pe de rost!", a marturisit Mihai Bendeac in momentul in care pe scena iUmor si-a facut aparitia Doru Octavian Dumitru. "Intotdeauna omul asta mi s-a parut un fenomen!", a declarat si Delia, in vreme ce Cheloo a facut si el o marturisire cum rar ii sta in fire sa faca: "Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanti comedianti din Romania. Era pe scena exact in momentul in care eu incepusem sa apreciez glumele, sa inteleg despre ce e vorba la capitolul umor. Omul asta isi stie foarte bine meseria, are 30 de ani de scena in spate, si-a controlat foarte bine timpii, publicul, a fost exact invitatul potrivit pentru aceasta seara!"

Intreaga sala a aplaudat secunde in sir prestatia comediantului pe scena iUmor. "Eu cred in comedie si cred ca rasul este cel care trebuie promovat mereu, pentru ca rasul e cel care ne tine pe toti in echilibru!", a declarat Doru Octavian Dumitru. Ce moment a pregatit acesta la debutul celui de-al saptelea sezon iUmor,
Delia, Cheloo si Mihai Bendeac continua in cel de-al saptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat in curand, la Antena 1, cautarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mima sau improvizatie. Concurentii care primesc minimum doua "Thumbs up" vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite iUmor, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, castigatorul fiecarei editii se va califica direct in finala!loading...

Adauga un comentariu