Magazin

Dosarul pentru permisul de port-arma a criminalului din Bucuresti era incomplet

Publicat: 07 mart. 2012
1
Permisul de arma al lui Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Dorobanti din Bucuresti, a fost obtinut usor, dosarul acestuia fiind incomplet, astfel ca va fi sesizat Parchetul cu privire la neglijenta in serviciu in cazul ofiterilor implicati, a declarat, astazi, seful Politiei Romane, potrivit Mediafax.
Liviu Popa a precizat, raspunzand unei intrebari, ca din dosarul depus de Gheorghe Vladan in vederea obtinerii permisului de port-arma lipseau avizul psihologic, cazierul judiciar si fisa de cunoastere a celui care a cerut autorizatie de detinere de armament letal.
Seful Politiei Romane a mai spus ca ofiterii implicatii in eliberarea permisului de port-arma pentru Gheorghe Vladan sunt suspectati de neglijenta in seriviciu, urmand sa fie sesizat Parchetul in cazul acestora.
Potrivit fisei 721 din 25 noiembrie 2011, depusa la dosarul lui Gheorghe Vladan privind obtinerea permisului de port-arma, exista o adeverinta medicala eliberata de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament „N. Kretzulescu”.
Adauga un comentariu