Magazin

„Dotarile” Adrianei Bahmuteanu l-au innebunit pe Prigoana si i-au luat mintile lui Mihai! – FOTO

Publicat: 08 mart. 2013

Adriana Bahmuteanu nu a fost niciodata o femeie silfida, insa marele ei atu fizic a fost bustul opulent, pe care bruneta l-a expus de multe ori in decolteuri generoase.

In urma cu ceva timp, paparazzii au realizat imagini inedite cu fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Intrata intr-un magazin sa cumpere cate ceva de imbracat, Adriana nu s-a formalizat, ci, in loc sa intre in cabina de proba, s-a dezbracat in mijlocul magazinului oferind o imagine de zile mari trecatorilor.

Astfel, Adriana a lasat vederii mult mai mult decat de obicei, bustul ei generos fiind expus aproape in totalitate. Imbracata doar intr-un sutien cu o cupa uriasa, bruneta a defilat cu sanii dezgoliti in fata vitrinei magazinului. Cu asa dotari, nu este de mirarea ca Silviu Prigoana a luat-o de sotie nu doar o data, ci de patru ori si nici ca mai tinerelul Mihai s-a indragostit nebuneste de ea.

Acesta din urma, nu doar ca a acceptat-o de iubita desi are doi copii, dar a si asteptat-o sa-si regleze emotional problemele cu fostul sot.

Comentarii
Adauga un comentariu