Actualitate

Doua accidente produse la interval de cateva minute in cartierul Alexandru cel Bun – UPDATE 19.05, FOTO,VIDEO

Publicat: 03 dec. 2012

UPDATE 19.05: In urma cu cateva minute un autoturism s-a izbit de refugiul de tramvai din zona Familial. Soferul si-a abandonat autoturismul si a plecat de fata locului. Politistii incearca sa-i dea acum de urma.

Accidentul s-a produs in jurul orei 18.30 pe podul din cartierul Alexandru cel Bun. O femeie care traversa strada neregulamentar si fara sa se asigure a fost lovita violent de un autoturism Golf, care potrivit martorilor circula cu viteza. La fata locului intervine un echipaj de ambulanta si Politia Rutiera.

Comentarii
  • la primul accident am asistat. am incercat sa acord un prim ajutor femeii accidentate. nu am avut cu ce , doar moral. avea prciorul rupt aproape de genunchi. soferul nu a avut viteza si nu este vinovat. nu a consumat alcool. femeia a tranverst neregulamentar strada. desi zebra pietonala era la 5M in spatele ei. nu a durat ** minute si sa produs al doilea accident in minerva cu dacia albastra , iar dupa scurt timp sa petrecut altul in bazar. lumea nu mai este atenta. totusi. viata are prioritate. trebuie sa fim mai atenti. indiferent de cum circulam. auto,pe jos, pe bicicleta……..e.t.c.

Adauga un comentariu