Economic Local

Doua firme au prins un contract consistent pentru furnizarea de piese firmei de canalizare a orasului

Publicat: 14 mai 2019
1

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal a Consiliului Judetean, a finalizat o licitatie pentru furnizarea de piese si accesorii pentru autovehiculele din dotare.

Valoarea estimata a contractului este semnificativa, de 18,2 milioane lei, fara TVA, adica 3,8 milioane euro. Licitatia a fost castigata de catre doua firme, Romtec Austria SRL si Romdav SRL, care si-au judecat fiecare cate un lot. Procedura a fost impartita in doua loturi: piese pentru autoturisme si autoutilitare, piese pentru autovehicule transport marfa. Primul lot contine un necesar maxim de 35.012 piese, in timp ce al doilea un maxim de 44.335 piese. Ofertele financiare ale firmelor s-au incadrat in prevederea bugetara.

"Furnizorul va livra piese auto, consumabile si accesorii necesare efectuarii lucrarilor de intretinere si reparatii in service-ul auto propriu al achizitorului. In aceasta categorie sunt incluse si componentele pentru suprastructuri/instalatii care echipeaza miljloacele auto specializate ale achizitorului: autovindaje, autocuratitoare, automacarale, buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, semiremorci, remorci (…) Componentele solicitate vor fi livrate achizitorului in termen de maximum doua zile lucratoare de la primirea comenzii inscrise prin e-mail sau fax, in conformitate cu toate datele puse la dispozitia furnizorului de catre achizitor. Orice depasire a acestui termen trebuie sa fie aprobata de catre achizitor si se va face numai dupa prezentarea unor inscrisuri doveditoare", se arata in caietul de sarcini.

 

 

Adauga un comentariu