Economic Local

Doua firme furnizeaza utilaje pentru firma de ingrijiri spatii verzi a Primariei Iasi

Publicat: 30 sept. 2019
1

Recent, Servicii Publice Iasi (SPI), societate aflata in subordinea Primariei, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea de autocamioane si autoutilitare. Procedura este impartita in trei loturi: autocamion basculabil, autoutilitara basculanta si autogunoiera compactoare. Primul si al treilea lot au fost castigate de catre Iveco Truck SRL, in timp ce al doilea a fost adjudecat societatiii Ati Motors Holding SRL.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

Valoarea finala a contractului este de 1,7 milioane lei, fara TVA, in conditiile in care prevederea bugetara a fost de 2,2 milioane lei, fara TVA. "Ofertantul trebuie sa detina unitate service in Municipiul Iasi, precum si un echipaj mobil pentru interventie, in maximum 24 de ore de la notificarea unei defectiuni. In cazul in care nu detine service agreat sau contract de service cu un operator economic agreat din Municipiul Iasi, ofertantul va prezenta un angajament prin care sa se oblige si sa suporte toate cheltuielile aferente transportului autovehiculului si/sau echipamentului ofertat (sofer, carburant, ad-blue, rovinieta etc.) tur-retur, in perioada de garantie, din Iasi pana in localitatea unde detine service agreat sau detine contract cu operator service agreat", se arata in caietul de sarcini.

Spre exemplu, autogunoiera trebuie sa aiba motor Diesel, putere motor intre 120 CP – 200 CP, capacitate cilindrica intre 2.500 cmc – 3.000 cmc, nivel emisii Euro 6, cutie de viteza manuala cu 6+1 trepte, cabina cu 2+1 locuri etc.

 

 

 

Adauga un comentariu