Economic Local

Doua firme vor contractul de modernizare a rezervorului din Miroslava! Valoarea este de 150.000 de euro

Publicat: 04 oct. 2019
1

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal, a demarat o licitatie pentru reabilitarea rezervorului de apa de 5.000 metri cubi din comuna Miroslava. Valoarea estimata a contractului este de 721.266 lei, fara TVA, aproape 150.000 de euro.

La procedura s-au prezentat doua societati: Elmond Com SRL si Europartner SRL. Oferta cu pretul cel la mai scazut va fi declarata castigatoare. Lucrarile constau in aplicarea unei termoizolatii din spuma poliuretanica, echiparea instalatiilor hidraulice.

Totodata, Apavital a demarat alta licitatie pentru inlocuirea retelelor de distributie a apei si de inlocuire a bransamentelor in comuna Tibanesti. Procedura are o prevedere bugetara de 5,7 milioane lei, fara TVA, adica 1,2 milioane de euro.

Vezi si: Proiect major in centrul Iasului. Imagini in premiera cu investitia de peste 10 milioane de euro, la doi pasi de Teatrul National

La licitatie s-au prezentat urmatoarele societati: Hidroterm SRL, General Instalatii SRL, Casrep SRL, asocierea Alsim Invest SRL – Geprocons SA, asocierea Euskadi SRL – Antrepriza Montaj Instalatii SA, asocierea Lucimar SRL si Teleconstruct Company SRL, asocierea Vlanda Company SRL – CCFV Consulting 2000 SRL, asocierea Europartener SRL – Tehnoterm SRL. In total este vorba despre o lungime de retea de 17,7 kilometri, din care 5,3 kilometri inseamna conducte de aductiune, iar 12,4 kilometri inseamna conducte de distributie. Vor fi montati hidranti de incendiu, iar bransamentele vor fi refacute.

 

Adauga un comentariu