Local

Doua firme vor sa implementeze sistemul de ticketing din Iasi

Publicat: 22 dec. 2010
1

Ieri, primaria Iasi a reluat o licitatie ce vizeaza implementarea unui sistem de ticketing in transportul local. Edilii incearca sa semneze un astfel de contract inca de acum doi ani, dar licitatia a fost sistematic contestata de firma Alien Concept SRL. La deschiderea ofertelor s-a prezentat Radcom SRL cu o oferta de 6,4 milioane lei fara TVA, in timp ce asocierea dintre UTI Systems SA si UTI Traffic ManagementSA a depus o oferta de financiara de 5,8 milioane lei. Reprezentantii primariei au estimat contractul la nivelul sumei de 6,8 milioane lei fara TVA.
Prin implemetarea sistemului de ticketing, iesenii vor putea achizitiona un card cu zece calatorii, care poate fi folosit in autobuze sau tramvaie. Proiectul presupune montarea unor panouri de informare in 50 statii, urmand sa fie echipate 75 mijloace de transport, autobuze sau tramvaie. Achizitia este parte componenta a proiectului Civitas, sustinut din fonduri europene.

Comentarii
  • sunt 2 ani si jumatate de cind aud periodic acest anunt: primaria iasi implementeaza sistemul de ticketing . valoarea contractului este mare si probabil aici nu se inteleg investitorii cu finantatorii proiectului : cit sa fie capACUL? D-LE DIRECTOR al primariei iasi lasati lucrurile sa se desfasoare firesc fara sa interveniti . poate avem si noi o sansa .

Adauga un comentariu