National

Doua masini de fite incendiate intr-o reglare de conturi – VIDEO

Publicat: 29 aug. 2011
1
Un BMW Seria 7, in valoare de aproxiamtiv 50.000 de euro si si un Seat Ibitza s-au transformat in gramezi de fier dupa ce au fost mistuite de flacari. Primul incident a avut loc sambata seara in jurul orei 20.00, pe strada Feroviarilor.
Autoturismul Seat Ibitza, care apartinea lui Laurentiu Capraru, a ars in cateva minte, iar pana la venirea pompierilor nu mai ramasese nimic. Din primele cercetari a reiesit faptul ca masina a fost incendiata, potrivit Click.
„Autoturismul a ars in proportie de 80 la suta. Pompierii au lichidat focul imediat, insa pagubele sunt insemnate. Cercetarile au aratat ca focul a fost pus intentionat”, spune Eugen Chirita, purtator de cuvant al ISU Galati.
Dupa numai cateva ore, pompierii au fost chemati sa stinga un alt incendiu care a cuprins un BMW Seria 7. De aceasta data masina a luat foc in mers, soferul si pasagerul reusind sa scape la timp. Totul s-a intamplat in zona Complexului Siret, in cartierul Tiglina III. Anton Barsan, cel care se afla la volanul masinii, a refuzat sa comenteze.
„Am actionat pentru limitarea si lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism. Cauza este un scurt-circuit la blocul motor”, spune Eugen Chirita, purtator de cuvant ISU Galati.
BMW-ul, in valoare de aproximativ 50.000 de euro, a ars in proportie de peste 90 la suta.
Adauga un comentariu