Eveniment-Social

Doua masini s-au ciocnit violent pe soseaua Tudor Neculai

Publicat: 21 apr. 2012

Ieri doua masini s-au facut zob pe soseaua Tudor Neculai, in zona Cimitirului Sf. Vasile. Un autoturism Ford, inmatriculat in Iasi, si un Chrysler, cu numar de Italia, s-au ciocnit violent, iar in urma impactului a rezultat rasturnarea unui autoturism si ranirea soferului acesteia. Constantin B., de 30 de ani, soferul masinii cu numere de Italia, a incercat sa faca o depasire neregulamentara, moment in care a intrat in coliziune cu Fordul, la volanul caruia sa afla Dumitru P., de 55 de ani. In urma impactului, Chryslerul a intrat intr-un podet si s-a rasturnat. Conducatorul auto a fost ranit usor, nefiind necesara transportarea sa la spital. La fata locului s-a deplasat doua echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi si un echipaj de Politie, fiind demarate cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier. „Am fost solicitati prin 112 pentru a interveni la un accident rutier in urma caruia a rezultat rasturnarea unui autoturism. Masina prezenta scurgeri de combustibil. Soferul autoturismului rasturnat a refuzat transportarea la spital”, a mentionat Silvia Spiridon, purtator de cuvant al ISU Iasi.loading...

Comentarii
  • Sunteti derutati rau! Accidentul a avut loc pe soseaua Iasi – Voinesti, nicidecum pe Aleea Tudor Neculai…. Dar se intelege, doar e BZI, cu articole scrise din auzite sau copiate de pe net.

  • Ptr CETATEANU TURENTAT: frate, esti intradevar turmentat. Unde ai vazut tu cuvantul ALEE in articol. In Iasi exista Aleea, Soseaua si Strada Tudor Neculai. Soseaua T Neculai e cunoscuta si ca Soseaua Iasi – Voinesti, dar e pentru turmentati ca tine care nu stiu Iasi-ul. Pune mana pe harta si apuca-te de invatat. Mai ai timp pana luni.

  • Are sens sa va certati pe o astfel de tema? Oricum BZi e cel mai de rahat.
    Daca se zgarie 2 masini ei scriu „TRAGEDIE”.. daca se zgarie mai tare si si ii curge sange de la o unghie la unu e deja „CARNAGIU”.

    Mi-ar fi rusine sa lucrez la bzi…

  • Haideti sa va explic cum stau lucrurile: asa cum spune denumirea, Soseaua Iasi – Voinesti face legatura dintre Iasi si Voinesti. Ei bine, Iasi-ul nu se termina la Cimitirul Sfantul Vasile. Portinea drum care cuprinde Cimitirul Sfantul Vasile se numeste Soeaua Tudor Neculai. Aleea Tudor Neculai face legatura dintre Soseaua Tudor Neculai si Cimitirul Buna Vestire iar Strada Tudor Neculai este inainte de Valea Adanca. Denumirea de Soseaua Iasi – Voinesti este rezervata pentru portiunea de drum de dupa Manastirea Galata si Voinesti.

Adauga un comentariu