Funny

Doua nume uriase, fotografiate la strans cartofi in Suceava

Publicat: 20 sept. 2019

Doua campioane mondiale la canotaj din judetul Suceava au postat pe site-urile de socializare o fotografie de la finalul unei activitati agricole.

Fotografia este de pe un lan cu cartofi din Costana, iar cele doua campioane mondiale aflate in vacanta au dorit sa-si ajute familia la muncile campului, potrivit monitorulsv.ro. Ionela Livia Cozmiuc si Maria Tivodariu au adaugat si un comentariu la fotografia respectiva. „Poza fashion la barabule! Ne bucuram de vacanta”, este postarea Ionelei de pe contul de Facebook.

In doar cateva ore, postarea a strans aproape 500 de aprecieri si 50 de comentarii. „Va sta bine si aici. Bucovinencele sunt fete harnice!” sau „Oriunde ati fi, munca e darul vostru cel mai de pret”, sunt doar doua dintre mesajele la aceasta postare.

Ionela Cozmiuc, componenta barcii de dublu vasle, este dubla campioana mondiala, iar Maria Tivodariu a devenit campioana mondiala si europeana in barca de 8 plus. Sucevencele sunt la concurenta cu un alt campion, mai exact liderul ATP, sarbul Novak Djokovic. Acesta a postat recent pe conturile sale de socializare cateva imagini cu munca la recoltatul cartofilor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit