Local

Două persoane au ajuns de urgentă la UPU Iași după ce au suferit mai multe arsuri – EXCLUSIV

Publicat: 02 feb. 2021
UPU Iași din cadrul Spitalului Sf. Spiridon
Un copil a ajuns la UPU Iași cu răni cauzate de accidentul rutier de la Miroslava

În cursul nopţii trecute la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf Spiridon din Iași (UPU Iași) au ajuns două persoane domiciliate în judeţul Suceava, cu mai multe arsuri. Aceştia au fost preluaţi de medicii ieșeni şi trataţi.

Una dintre persoane se afla sub influenţa alcoolui şi a fost transferat în blocul operator al unităţii medicale.

Două persoane cu arsuri au fost transportate la UPU Iași

În cursul nopţii trecute două persoane au fost transferate la UPU Iași. Acestea au suferit arsuri de gradul II şi gradul II pe mai multe părţi ale corpului. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 63 de ani domiciliat în localitatea Slativna din Suceava şi care avea o arsură prin flacără la mâini bilateeral. Arsură a survenit în momentul în care făcea focul în sobă. O altă persoană în vârstă de 73 de ani tot din Suceava a suferit arsuri de gradul III pe aproximativ 12% din suprafaţa corporală şi pe un membru inferior.

” V. D., sex M, 63 ani, din loc. Slatina-SV. Dg: Arsură prin flacără (spațiu închis) gr IIB-III aprox 8% S. C. facies și mâini bilateral în evoluție de aprox 7 ore(arsura în momentul în care făcea focul în soba). Etilism acut. Int CCPR – bloc operator. R. V., sex M, 73 ani, din Suceava. Dg: Arsură de etiologie necunoscută gr III aprox 12% S. C. membru inferior drept în evoluție și incizie de decompresie fata internă membru inferior drept. Int CCPR” au explicat oficialii UPU Iași.

Adauga un comentariu