Evenimente

Doua piese de teatru, in luna mai, la Pascani

Publicat: 29 apr. 2014

Public cat mai numeros este asteptat la cele doua spectacole programate in luna mai, pe scena Casei de Cultura din Pascani. Pretul biletelor de acces incepe de la 10 lei, iar studenti de la UNATC Bucuresti si doi dintre cei mai buni actori nationali vor incanta pe cei prezenti prin reprezentatia lor.

“Fratii Karamazov” la Pascani. Studentii de la UNATC Bucuresti, de la clasa actorului Florin Zamfirescu vor veni din nou in Pascani pentru a juca piesa de teatru scrisa de Fiodor Dostoievski. Printre cursanti se afla si pascaneanul Alexandru Apostol, student in anul III. Pretul unui tichet este de 10 lei si se gaseste de cumparat la casa de bilete din incinta institutiei de cultura.

Pe 26 mai, incepand cu ora 18.30 pe scena Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani vor urca actorii Medeea Marinescu si Marius Manole pentru a-si intra in rolurile din povestea de dragoste “Fa-mi loc” ce este in regia lui Radu Beligan. Pretul unui bilet variaza intre 30 si 40 de lei si de asemena pot fi cumparate de la casa de bilete din incinta institutiei de cultura.

Mai multe informatii la 0726 04 04 08. www.bittv.infoloading...

Adauga un comentariu