Eveniment-Social

Doua programe de master ale UAIC, incluse in clasamentul international Eduniversal

Publicat: 01 aug. 2019

Programele de master „Data mining” si „Achizitii – Distributie – Logistica”, din cadrul Facultatii de Economie si Adminsitrarea Afacerilor a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sunt incluse in cel mai recent clasament international „Best Masters in the world”, elaborat de Eduniversal.

Programul „Data mining” ocupa locul al 9-lea in Europa de Est, la categoria „Data analytics”, in timp ce programul „Achizitii – Distributie – Logistica” figureaza pe pozitia 33 in lume, la categoria „Purchasing”. Acest rezultat pozitioneaza Facultatea de Economie si Adminsitrarea Afacerilor printre cele mai performante din Romania.

Prezenta celor doua programe de master in clasamentul Eduniversal reprezinta certificarea calitatii studiilor, evaluata dupa trei criterii principale: notorietata, nivelul salarial de la primul loc de munca al absolventilor dupa finalizarea studiilor si satisfactia studentilor.

Pentru editia 2019 a clasamentului au fost analizate peste 20.000 de programe de master din intreaga lume, dintre care 5360 de programe au fost clasificate. Peste 880 de institutii de invatamant superior din 136 de tari sunt incluse in ierarhia din acest an.

Clasamentul „Best Masters in the world” este elaborat anual de Eduniversal, o agentie internationala prestigioasa, specializata in ierarhizarea institutiilor de invatamant superior cu profil economic. Eduniversal realizeaza clasamente ale universitatilor in Franta incepand cu anul 1994 si s-a extins la nivel mondial in anul 2007.

Clasamentul integral poate fi consultat pe site-ul agentiei.loading...

Adauga un comentariu