Remedii naturiste

Doua remedii absolut incredibile pentru hemoroizi si boli de colon

Publicat: 12 nov. 2014
Hemoroizii sunt dilatatii de tip varicos (asemanatori varicelor de pe membrele inferioare) ale venelor din zona anusului si rectului. De ce apar acesti hemoroizi? Venele din zona ano-rectala se pot dilata fie din cauza unei cresteri a presiunii din abdomen, care impinge sangele catre acea zona, fie din cauza unor probleme de tranzit intestinal, in special din cauza constipatiei. Chiar si diareea poate fi responsabila de dilatarea venelor si poate duce la hemoroizi, de asemenea reducerea tonicitatii tesuturilor din zona ano-rectala cauzeaza hemoroizi.

Ce mancam daca suferim de sindromul de colon iritabil? 

Un leac absolut incredibil pentru hemoroizi este urmatorul: spalarea zonei cu apa si sapun de casa. Se face asta zilnic, de 2-3 ori, timp de mai multe saptamani, si hemoroizii vor disparea ca prin minune. Sunt recomandate si spalaturi cu apa rece sau comprese cu apa rece care sunt, de asemenea, foarte utile la hemoroizi.

Primele semne ca ai putea suferi de cancer de colon 
Un alt remediu absolut incredibil: castanele. Acestea au un efect miraculos asupra organismului: echilibreaza eletricitatea din corp intarind organismul si vindecand multe boli, in special boli de splina si de sange, migrena, probleme cu menstruatia, insa s-a confirmat eficacitatea acestui remediu chiar si pentru alte boli. Foarte eficace in caz de hemoroizi si probleme de colon sunt castanele adunate toamna imediat dupa ce au cazut din copac. Acestea se poarta (in permanenta cate 3-5 bucati in buzunar) la corp si dupa o saptamana se schimba cu altele noi. (eletricitatea adunata in castane prin tepii carcasei este preluata de corp care o foloseste pentru a se intari si insanatosi).

 loading...

Adauga un comentariu