Sport

Doua romance, eliminate de la Bucharest Open. Alte doua, calificate in OPTIMI

Publicat: 12 iul. 2016
1

Monica Niculescu a invins-o, marti, pe sa Andreea Mitu in doua seturi, 6-2, 6-4, si s-a calificat in optimile de finala la Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 226.750 USD.

Monica Niculescu (28 de ani, 53 WTA), favorita nr. 5, a controlat autoritar primul set. Al doilea set a fost mai echilibrat, Andreea Mitu (24 de ani, 152 WTA) conducand la un moment dat cu 3-2 si 4-3. Meciul, disputat pe terenul central al Arenelor BNR din Bucuresti, a durat o ora si jumatate.

Monica Niculescu a obtinut 3.310 USD si 30 de puncte WTA. In optimile de finala, ea o va intalni pe invingatoarea dintre Sesil Karatanceva si Polona Hercog.

Tot marti, Patricia Tig a invins-o pe Ioana Minca in doua seturi, 7-6, 6-3, si s-a calificat in optimile de finala la  Bucharest Open. Patricia Tig (21 de ani, 99 WTA) s-a impus cu dificultate, dupa doua ore de joc, in fata unei adversare fara experienta. Ioana Minca, in varsta de 17 ani, a fost beneficiara unui wild card. In optimi, Patricia Tig o va intalni pe invingatoarea dintre Gabriela Ruse si Anastasija Sevastova.

Adauga un comentariu