Eveniment-Social

Doua tinere au vrut sa-si pedepseasca familia. Una se zbate intre viata si moarte

Publicat: 30 iun. 2016

O tanara a fost transferata in stare critica la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Prognosticul medicilor privind evolutia starii de sanatate a pacientei, in varsta de 24 ani, este foarte rezervat. Tanara, mama a doi copii, din judetul Vaslui, a recurs la un gest extrem dupa ce s-a certat cu concubinul.

„Pacienta a fost diagnosticata cu intoxicatie cu insecticid organo-fosforat. Nu a ingerat o cantitate mare, dar a trecut mult timp pana a fost gasita si toxicul a actionat. Echipajul medical de la Ambulanta a gasit pacienta in stare de coma. Pacienta este internata la terapie intensiva, in stare foarte grava. Prognosticul este foarte rezervat. Din cele relatate de membrii familiei, existau certuri frecvente intre ea si concubin”, a declarat dr. Gabriel Perianu, de la UPU din cadrul spitalului mentionat.

O alta tanara a fost transportata la unitatea medicala mentionat, tot dupa ce a incercat sa se sinucida. Tanara in varsta de 27 ani, din Iasi, a fost diagnosticata cu intoxicatie medicamentoasa voluntara. Aceasta a inghitit mai multe tablete din tratamentul pe care il lua pentru tratarea unei afectiuni psihice. Pacienta a mai fost adusa la spital de membrii familiei, tot din cauza unei tentative autolitice. Starea de sanatate a pacientei s-a ameliorat dupa ce medicii de la UPU i-au administrat tratament de specialitate. Tanara a fost internata la Sectia de toxicologie. Dupa externare va fi transferata la Institutul de psihiatrie Socola din Iasi, pentru consult de specialitate si tratament.loading...

Adauga un comentariu