National

Doua tinere, gasite moarte intr-o masina

Publicat: 12 apr. 2012
1
Cele doua tinere au fost gasite in stare de inconstienta intr-o masina parcata pe o strada din Bucuresti, in urma cu putin timp. Trecatorii au observat ca ceva este in neregula si au chemat Salvarea. Medicii ajunsi la fata locului, care au constatat ca sunt inconstiente, le-au transportat de urgenta la spital, dar din nefericire acestea nu au supravietuit. Cele doua erau cunoscute ca fiind consumatoare de droguri medicii spunand ca cel mai probabil cele doua au murit din cauza unei supradoze.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politei Capitalei, Alexandru Niculae, tinerele au fost gasite de proprietarul locului de parcare ocupat de masina in care se aflau cele doua.
Politistii au sosit la fata locului în urma unui apel la 112 efectuat, joi dimineata, de proprietarul locului de parcare.
Comentarii
  • Atat timp cat instantele de judecata o sa continue sa dea doar pedepse cu suspendare la traficantii de droguri, o sa avem din ce in ce mai multi copii care mor de la consumul de droguri! ESTE INACCEPTABIL SA DAI PEDEPSE CU SUSPENDARE LA CEI CARE VAND DROGURI. eXEMPLE: CEI CARE AU FOST PRINSI CU 2 kG SI JUMATATE DE HASIS CAND IL VINDEAU LA HANUL ANCUTEI, CEL CU COCAINA CARE O VINDEA SI A FOST PRINS IN FLAGRANT LA BT,CORDUNENII DIN IASI , SI MULTI, MULTI ALTII. FOARTE MULTI! ULTERIOR REVIN PE STRADA SA VANDA DROGURI, INSA MULT MAI BINE PREGATITI PROFESIONAL!

  • Cu doua zdrente mai putin ! Doua drogate mai putin! Mai si conducea masina pe drumurile publice zdreanta! Aia era de aia care iti da flesuri sa te dai din fata ei pe europeana! O gadila heroina la cap, era frustrata! La cimitir sau la puscarie cu drogatii!!!!

Adauga un comentariu