Eveniment-Social

Doua zile de restrictii pe Pasarela Nicolina

Publicat: 18 feb. 2015
1

@ Cei de la RATP vor sa termine lucrarile la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de tramvai din Nicolina

Din cauza lucrarilor de modernizare a infrastructurii programate la mijlocul acestei saptamani, de ieri, în zona Pod Nicolina pe sensul de mers spre CUG, la 30 de metri de intersectia cu strada Aleea Rozelor, au fost impuse o serie de restrictii de circulatie. Restrictiile vizeaza blocarea unei benzi de circulatie. In zona de desfasurare a lucrarilor, soferii au la dispozitie doar o banda de circulatie. Dupa finalizarea lucrarilor de bransare a retelei electrice de pe tronsonul Podu Ros – CUG, circulatia auto va reveni la normal.

„Noi estimam ca va fi nevoie de doua zile pentru a finaliza acele lucrari. Practic, vorbim de conectarea retelei electrice aferente liniei de tramvai la redresorul din zona Cantemir. Lucrarile au inceput miercuri si vor dura probabil pana joi inclusiv. Am decis sa facem aceste lucrari in aceasta perioada pentru ca ceilalti constructori de pe santier vor avea programate betonari si asfaltari si nu era posibil sa intervenim noi dupa finalizarea asfaltarii”, a precizat inginerul Adrian Mihai, purtatorul de cuvant al RATP.

Adauga un comentariu