Stiri si curiozitati

Doua zodii renasc din propria cenusa anul viitor. Daca anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Publicat: 19 oct. 2018

Anul 2018 a fost greu pentru aceste doua zodii. Dar din 2019 lucrurile incep sa se indrepte, iar pana la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat in mod favorabil. Sagetatorul si Balanta au avut multe ghinioane in ultimul timp si multi nativi si-au pierdut, probabil, speranta. Anul 2019 nu va fi unul miraculos, dar va intoarce roata pentru aceste doua semne zodiacale greu incercate.

Sagetatorul va avea din nou incredere in cei din jur, in timp ce Balanta se va vindeca in sfarsti de ghinion.

Horoscop 2019 pentru Sagetator: incep sa aiba din nou incredere in oameni

Dupa ce, in ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Sagetatorii invata sa aiba din nou incredere in oameni.

Multi nativi au avut ghinion in ultima vreme, unii au fost tradati, nu neaparat in dragoste, si injunghiati pe la spate cand se asteptau mai putin, altora li s-a intors spatele cand le era mai greu.

Dar dupa atatea si atatea dezamagiri, Sagetatorii gasesc in sfarsit oameni de incredere, oameni pe care se pot baza, atat in dragoste, cat si in cariera.

Nativii vor descoperi ca niciodata nu e prea tarziu sa legi noi prietenii, iar viata sociala si sentimentala implinita le ofera si mai multa incredere in propria persoana, iar acest lucru nu poate fi decat unul bun.

Mai siguri pe ei si avand mai mult sprijin din jur, Sagetatorii au succes in cariera si reusesc sa puna in aplicare planuri mai vechi, care pana acum fusesera la stadiul de vise.

Una peste alta, un an foarte bun pentru Sagetatori, care par sa renasca din propria cenusa ca Pasarea Phoenix.

Horoscop 2019 pentru Balanta: au noroc in toate

In ultimul an, Balantele au fost urmarite de ghinion – nimic din ce au incercat nu le-a iesit asa cum isi doreau, unii au avut probleme mari cu banii, altii au mers si la doctor mai des decat ar fi vrut. Si totul fara sa existe vreo cauza anume. Pur si simplu Balantele au avut ghinion si multi nativi au crezut ca viata lor nu va mai reveni niciodata pe fagasul normal.

 Dar din 2019, lucrurile se schimba radical pentru aceasta zodie. Cumva, roata se intoarce si exact acolo unde au avut ghinion, anul 2019 va aduce noroc si speranta.

Balantele care au avut probleme in dragoste si s-au despartit in 2017 sau 2018 isi vor gasi sufletul pereche in 2019 si isi vor da seama ca asa a fost sa fie. Oricat de mult au suferit la despartire, acum vor vedea ca fara aceasta despartire nu ar fi cunoscut persoana speciala care le va sta alaturi toata viata.

Balantele care au pierdut bani sau chiar au ramas cu datorii in 2018, vor avea noroc fix pe acelasi plan, la banilor. Asta nu inseamna ca vor castiga la loto sau ca vor primi vreo mostenire care sa-i scape de griji pana la adanci batraneti.

Pur si simplu vor munci mai cu spor, vor avea oportunitati si vor sti sa profite de ele pentru a-si gasi un loc de munca mai bun, dar vor putea si sa economiseasca. Si sa speram ca 2018 le-a adus macar o lectie in privinta banilor.

Se vor rezolva in 2019 si probleme de sanatate, vor exista impacari cu persoane din familie dar si revederi pline de bucurie pentru cei care au suferit de dor.

Atat Sagetatorul, cat si nativii din Balanta, vor tine minte pentru mult timp anul 2018. Va fi anul in care traiesc evenimente impotante si pline de bucurie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit