National

Douazeci dintre supravietuitorii tragediei din Muntenegru au fost audiati

Publicat: 01 iul. 2013

Chestorul de politie Viorel Vasile a declarat,  ca au fost audiate 20 de persoane dintre supravietuitorii accidentului din Muntenegru, ceilalti noua urmand sa fie chestionati in momentul in care starea de sanatate le va permite.

„Va pot informa ca, pana in acest moment, dintre persoanele care au scapat cu viata in urma accidentului din Muntenegru au fost audiate 20, iar celelalte se afla intr-o stare de sanatate pentru care medicii s-au pronuntat cu privire la amanarea intervievarilor”, a declarat Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale (DIC) din Politia Romana.

Acesta a mai spus ca, incepand de marti, vor fi restituite o parte din bunurile persoanelor implicate in accident, care au fost gasite in prapastie si remise politiei de catre autoritatile din Muntenegru, scrie realitatea.net.

„Incepand cu maine (marti, n.r.) dimineata, primele persoane vor fi invitate, le vor fi prezentate aceste obiecte si le vor fi restituite. Doar acelea care sunt clar ale lor, urmand ca pe celalte sa le restituim pe parcurs, si doar cele care nu folosesc anchetei, pentru ca s-ar putea ca unele dintre ele, cel putin imaginile, sa foloseasca anchetei si atunci sa mai dureze putin”, a precizat Vasile.

Intrebat daca exista imagini, seful DIC spus ca nu stie. „Noi le-am primit sigilate, ele sunt sigilate in acest moment, vedem dupa ce desigilam”, a completat acesta.

Procedura restituirii se va desfasura in incinta Jandarmeriei, acolo unde bunurile au fost depozitate si pazite.

Un autocar cu turisti romani a cazut intr-o prapastie de pe podul Grlo din Muntenegru, pe 23 iunie, in urma accidentului pierzandu-si viata 18 persoane, iar ceilalti 29 de pasageri fiind raniti.loading...

Adauga un comentariu