Magazin

DOVADA ca Bianca Dragusanu chiar a fost snopita in bataie!

Publicat: 28 iun. 2013

Razboiul dintre Bianca Dragusanu si Coco Paun a luat o amploare cum nimeni nu se astepta.

Cei doi incearca sa demonstreze fiecare in felul lui ca are dreptate cu privire la relatia pe care au avut-o in urma cu 10 ani. Interlopul sustine ca nu a atins-o niciodata pe roscata, iar aceasta a marturisit cu durere in suflet ca a fost nenorociat de cel pe care odata il iubea extrem de tare. Se pare totusi ca, desi Paun a iesit la atac cu declaratii si fotografii care sa o puna pe Bianca intr-o postura deloc fericita, iubita lui Victor Slav chiar are dreptate. Presa locala scria in 2004 despre cazul Bianca-Paun.

Mai exact, pe 1 martie 2004, fosta asistenta TV a fost batuta in mijlocul strazii de interlop si dusa la spital de un taximetrist. Pe vremea aceea Coco era vedeta, iar Bianca victima. Drept dovada jurnalistii o numeau pe aceasta „o tanara din Calan, Anca Bianca Dragusan, cu care Coco avea o relatie”.

„De 1 martie, Paun s-a hotarit sa-i daruiasca unei femei din Vulcan o bataie zdravana. Tinara este din Calan si, de aproximativ un an, de cind Coco Paun a iesit din puscarie, avea o relatie cu acesta. De 1 martie, Paun a invitat-o pe Anca Bianca Dragusan la Tirgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata, care are 22 de ani, s-a ales cu o bataie zdravana din partea lui Paun. Pentru a evita un scandal, fata a fost pusa intr-un taxi in Tirgu Jiu si dusa la Petrosani, unde s-a si internat in spital. Cind parintii au vazut in ce stare este fiica lor, au decis sa anunte politia. O echipa de politisti din Petrosani a mers la spital pentru a-i lua declaratii Ancai Dragusan. Fata a spus cum a fost agresata de Coco Paun de mai multe ori. Initial, nu a dorit sa depuna plingere, insa parintii au insistat, dupa ce Paun a venit la spital si a amenintat-o pe tinara ca-i va face si mai mult rau daca nu se va externa” scriau jurnalistii de la Gazeta de Sud in 2004, potrivit wowbiz.ro.

Si asta nu e tot. Afaceristul era in acea perioada eliberat conditionat, iar politistii au asteptat ca Bianca sa scoata certificatul medico-legal si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale obtinute, sa incadreze fapta pentru inceperea cercetarii penale impotriva lui Paun.loading...

Adauga un comentariu