Actualitate

Dovada de antisemitism? Klaus Iohannis l-a refuzat, fara motiv, pe Ilan Laufer!

Publicat: 20 nov. 2018
1

Klaus Iohannis l-a refuzat pe ministrul propus pentru a prelua sefia ministerului Dezvoltarii, Ilan Laufer. Se cunoaste faptul ca Ilan Laufar a facut o treaba foarte buna atunci cand a avut sefia ministerului pentru IMM-uri, avand multe programe prin care a incurajat dezvoltarea de mii de business-uri in Romania. Problema apare atunci cand, in aceste momente, am putea presupune ca avem un presedinte antisemit deoarece, surpriza, Ilan Laufer este evreu.

BREAKING NEWS! Angela Merkel i-a cerut lui Iohannis sa nu mute sediul Ambasadei in Israel din orasul Tel Aviv la Ierusalim

Ne aducem cu bine aminte faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi ''coordonat'' aberanta plangere penala inaintata de Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila pentru mutarea ambasadei in Ierusalim, atunci cand presedintele a declarat ca: ''Cine stie ce intelegeri secrete face domnul Dragnea acolo, cu evrei, dar sper ca, dupa revenire, sa aiba bunul-simt si sa explice romanilor ce au facut acolo'' lucru santionat de intreaga societate romaneasca, dar si societatea din Israel.

Daca mai punem la calcul si legaturile lui Klaus Iohannis cu Grupul Etnic German, continuatorul unei organizatii naziste din Romania, atunci putem sa tragem singuri o concluzie clara si concisa.. Vom reveni! 

Comentarii
Adauga un comentariu