News Flash:

Dovleac copt cu scortisoara

29 Septembrie 2009
6540 Vizualizari | 0 Comentarii
Dovleac copt cu scortisoara
Ingrediente:


* 1 bucata mare de dovleac
* scortisoara
* zahar
* coaja de lamaie

Mod de preparare:

Se taie dovleacul in bucati subtiri si lungi. Intr-o tava unsa cu ulei sau margarina se pun felii de dovleac intepate cu furculita din loc in loc, cu zahar, scortisoara si coaja de lamaie rasa. Se adauga putina apa in tava ca sa se inmoaie dovleacul la abur putin, iar spre sfarsit se lasa la cuptor la foc mic pt caramelizarea dovleacului de deasupra.
Timp de preparare: 1h
Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014205 (s)