Retete de post

Dovleac prajit cu ghimbir si chimion

Publicat: 22 feb. 2013

Ingrediente:

500 gr dovleac
20 gr ghimbir ras
30 ml ulei de masline
1 lingurita seminte de chimion
1 ceapa tocata
100 ml apa
1 lingurita seminte de mustar
piper
sare

Mod de preparare:
 
Taie dovleacul in cubulete. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste semintele de mustar si de chimion. Adauga ceapa tocata marunt si ghimbirul ras. Lasa pe foc pana cand incep sa isi schimbe culoarea. Adauga apoi dovleacul si lasa pe foc pana cand incepe sa se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper si adauga si apa. Lasa sa fiarba timp de 10 – 15 minute.
Dovleacul cu ceapa si ghimbir se serveste cu lipie crocanta, iaurt si patrunjel tocat pe deasupra.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu