Aperitive

Dovlecel pane cu cascaval

Publicat: 15 mai 2019
2

Dovleceii pane sunt un preparat extrem de simplu, dar foarte delicios.
Ingrediente pentru dovlecei pane cu cascaval

  • 2 dovlecei cruzi
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare dovlecei pane cu cascaval:
 
Se curata dovlecei si se taie feli mai groase . Fiecare felie se da cu sare si se pune deoparte aproximativ 60 minute . Dupa care se lasa la scurs si fiecare felie se da cu piper proaspat macinat . Cascavalul se taie feli mai groase. Intre doua feli de dovlecel se pune cate o felie mai groasa de cascaval .

Intr -o farfurie se pune faina, in alta pesmetul si intr-o alta se bat ouale cu putin piper. Se iau pe rand feliile de dovlecel umplut cu cascaval se trec prin faina, oul batut, dupa care se trec prin pesmet. Dovleceii umpluti se pun intr-o o tava unsa cu ulei. Cu o pensula se ung doleceii cu putin ulei. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 – 20 minute. Se poate servi cu o garnitura de orez, salata de sezon s-au cu un piure de cartofi.





Adauga un comentariu