Coronavirus

Dr. Geert Vanden Bossche trage un semnal de alarmă: „Cer și implor să fie oprită vaccinarea în masă a celor tineri, pentru că va fi o catastrofă”

Publicat: 28 apr. 2021
Dr Geert Vanden Bossche, virolog și expert în vaccinuri din Belgia
Dr Geert Vanden Bossche, virolog și expert în vaccinuri din Belgia

Un renumit virolog și expert în vaccinuri din Belgia, dr. Geert Vanden Bossche, trage un semnal de alarmă în privința vaccinării în masă a populației, în toiul pandemiei de coronavirus. El a explicat că acest fapt nu va împiedica infectarea populației cu temutul virus ci, din contră, va alimenta apariția unor variante și mai infecțioase.

Dr. Geert Vanden Bossche avertizează că vaccinarea anti-COVID-19 pe scară largă nu va face decât să ducă la apariția unor variante rezistente la vaccin. De asemenea, el a precizat că vaccinarea vârstnicilor sau a celor vulnerabili, crește riscul pentru categoriile mai tinere sau pentru cei cu imunitate naturală.

Astfel, medicul recomandă oprirea vaccinării în masă, pentru că imunitatea naturală a populației tinere va fi grav afectată.

„Implementarea în masă a măsurilor draconice de prevenție va alimenta apariția unor variante și mai infecțioase și astfel reprezintă o amenințare tot mai mare pentru categoriile tinere sau pentru cei care au imunitate naturală.

Campaniile de vaccinare în masă vor duce la apariția variantelor care vor deveni tot mai infecțioase și se va ajunge la variante rezistente la vaccin. Campaniile de vaccinare în masă ale vârstnicilor sau a celor vulnerabili măresc riscul pentru categoriile mai tinere sau pentru cei cu imunitate naturală.”, a precizat dr. Geert Vanden Bossche.

Dr. Geert Vanden Bossche: „Anticorpii din vaccin vor suprima tot mai mult anticorpii naturali care neutralizează virusul”

Medicul semnalează faptul că erodarea imunității naturale, combinată cu o rată de infectare tot mai mare în populație, din cauza vaccinării în masă, va duce la un pericol foarte ridicat pentru cei tineri.

Vaccinarea va duce la apariția de variante și mai infecțioase, care deja circulau în populație înainte de campania de vaccinare. Campanii de vaccinare în masă ale vârstnicilor urmate de vaccinarea în masă a tinerilor (care au protecție naturală) sunt un pericol și mai mare pentru aceste categorii din cauza faptului că presiunea infectării în populație va crește tot mai mult. Vaccinarea tinerilor va suprima protecția naturală.

Anticorpii din vaccin vor suprima tot mai mult anticorpii naturali care neutralizează virusul. Această combinație – erodarea imunității naturale, combinată cu o rată de infectare tot mai mare în populație, din cauza vaccinării în masă – va duce la un pericol foarte ridicat pentru cei tineri. Concluzia mea este că nu există nicio dovadă a vreunui beneficiu al campaniilor de vaccinare în masă pentru COVID”, a explicat specialistul.

Dr. Geert Vanden Bossche trage un semnal de alarmă: „Dacă virusul devine rezistent, anticorpii celor vaccinați nu vor mai funcționa”

Dr. Geert Vanden Bossche este de părere că autoritățile vor recunoaște dezastrul vaccinării în masă numai în momentul în care virusul va fi rezistent la vaccin. Acest lucru va duce la morbiditate foarte mare și la rate crescutate de mortalitate în rândul celor vaccinați și nevaccinați.

„Vaccinarea în masă nu face decât să susțină apariția variantelor și mai infecțioase și amplifică valurile de mortalitate în rândul celor protejați natural. Teama mea e și cred că aici vom ajunge e că autoritățile din sănătate vor recunoaște dezastrul vaccinării în masă numai când virusul va fi rezistent la vaccin, ducând la morbiditate foarte mare și la rate mari de mortalitate în rândul celor vaccinați și nevaccinați.

Dacă virusul devine rezistent, anticorpii celor vaccinați nu vor mai funcționa dar tot vor suprima imunitatea naturală a acestora. Pentru că presiunea de infectare va crește foarte mult, chiar și cei nevaccinați vor fi amenințați de boală. Din păcate cred că asta o să se întâmple.

Cer și implor să fie oprită vaccinarea în masă a celor tineri, pentru că va fi o catastrofă nu numai pentru vaccinarea în masă duce la apariția de variante și mai infecțioase dar are un impact foarte distructiv asupra populației tinere pentru că le erodează imunitatea naturală. Anticorpii de la vaccin au o durată lungă și suprimă imunitatea naturală.

Dr. Geert Vanden Bossche: „Când virusul va ajunge la rezistență totală la vaccin, acești tineri vor fi lăsați fără nici o protecție”

Medicul a dezvăluit că a solicitat Organizației Mondiale a Sănătății să se concentreze pe eradicarea variantelor virale pentru că nu există altă cale să scăpăm de ele, să acorde atenție tratamentului timpuriu, ca oamenii să fie tratați din primul moment, ca să nu ajungă la spital să fie puși pe ventilatoare mecanice și să se concentreze pe căi de a mări imunitatea naturală.

Când virusul va ajunge la rezistență totală la vaccin, acești tineri vor fi lăsați fără nici o protecție. Am cerut OMS să se concentreze pe eradicarea variantelor virale pentru că nu există altă cale să scăpăm de ele, să acorde atenție tratamentului timpuriu, ca oamenii să fie tratați din primul moment ca să nu ajungă la spital să fie puși pe ventilatoare mecanice. Și să se concentreze pe căi de a mări imunitatea naturală.

Trebuie să facem vaccinuri care distrug virusul, cum fac celulele T.”, a mai spus dr. Geert Vanden Bossche

Comentarii
  • Virusul isi face upgrade intr-un anumit intervald e timp. Nu este static. Asa cum de raceala nu scapam. Vaccinul nu este 100% eficace. Si nimeni nu poate garanta ca nu va fi nici e reactie secundara. Deja a aparut vesiune noua de virus.

  • Pai si daca expertul asta va explicat destul de ca ca e un rahat in ploaie injectiile astea de ce imi stergeti comentariile in care spun ca injectiile astea NU sunt un vaccin , NU eradicheaza , ca NU imunizeaza , ca NU GARANTEAZA REINFECTAREA SI TRANSMITEREA SI CA nimeni NU stie complicatiile ori mortalitatile care vor aparea mai tarziu pe termen lung , ba chiar uite ca spune ca datorita injectiilor acestora in compozitia carora sunt enspe formule de virusi morti ori vii prin combinatia lor vor fi mutatii si noi forme de virusi si mai mortale si mai periculoase !, da voi puneti notul la mass media si politicienii aserviti unor interese mizerabile in fruntea carora sunt stit voi cine

Adauga un comentariu