Actualitate

Dr. Mihai Craiu, atenționează: „Acest tratament nu se dă pentru tuse, în doze prea mari, poate ucide!”

Publicat: 31 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dr. Mihai Craiu atenționează Acest tratament nu se dă pentru tuse în doze prea mari poate ucide
Medicul Mihai Craiu susţine că tinerii care au fost infectați cu noul coronavirus mor din cauza faptul că organismul lor se apără greşit. În corp se produc autoanticorpi ce fac rău propriului organism

Dr. Mihai Craiu a atras atenția cu privire la faptul că dozele mari de Ventolinul pot ucide. Acesta a indicat utilizarea acestui medicament doar în cazul bronhospasmului acut. Deranjat de postările unor mămici, acesta a afirmat că nu mai acceptă niciun fel de comentarii deplasate.

”Ca să parafrazez un clasic in viață voi spune doar că pământul este rotund, benzina este inflamabilă și Ventolinul NU se dă pentru copii care au muci în nas și tuse din cauza unei răceli. Toate celelalte afirmații din imaginea de mai jos sunt doar aberații.

Stiința nu are nevoie de aprobarea unor amatori, pentru a-și exercita efectele.

Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!
Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! Chiar nu mai accept comentarii deplasate. In familia noastră a existat un astfel de deces. PUNCT!”, a scris medicul.

Absența somnului te poate ucide! Dr. Mihai Craiu spune câte zile poate rezista un om fără să doarmă

Oprirea vaccinării împotriva rujeolei duce la creșterea numărului de cazuri

Pandemia de COVID-19 a întrerupt programele de vaccinare, atrage atenția Organizația Mondială a Sănătății. Cel puțin 80 de milioane de copii sub vârsta de 1 an riscă astfel să facă boli precum difterie, rujeolă sau poliomelită. Deși nu a fost o decizie oficială, mulți părinți s-au temut să-i ducă pe cei mici la doctor, ca să nu se infecteze cu noul coronavirus. Statisticile arată că, odată cu scăderea vaccinării, a crescut numărul îmbolnăvirilor.

Medicul pediatru Mihai Craiu a susține că este firesc ca părinților să le fi fost teamă să își ducă copiii la vaccinare. Unele cauze sunt chiar instituționale.

„Numărul de cazuri va crește ș ieste normal asta. De când a început pandemia de COVID-19, sunt raportate săptămânal între 50 – 60 chiar 119 cazuri. De când a început pandemia au fost 650 de cazuri de rujeolă în România. Conform OMS, ținta de control într-o societate vaccinată ar fi să apară 5 cazuri la un milion de copii de rujeolă. Față de această cifră de cinci cazuri la un milion, creșterea a fost de peste 102 în pandemie”, a spus medicul pediatru Mihai Craiu.

Părinții să se gândească că fără vaccin sunt riscuri importante, a subliniat medicul.

„Sunt soluții de recuperare într-un timp relativ rapid, cel mai scurt interval între două vaccinuri succesive de 28 de zile, chiar și pentru copiii mici poate fi recuperată vaccinarea.

Consultul înainte de vaccinare poate fi făcut și prin telemedicină. Vaccinarea să se facă dimineață, în cabinet, să se aranjeze programul astfel încât să scadă riscul să se întâlnească cu persoane potențial bolnave”, a spus medicul Craiu.

Adauga un comentariu