BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, despre abuzurile alimentare şi alcoolice din perioada sărbătorilor, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 06 dec. 2021

Luna decembrie, o lună plină de sărbători, vine de obicei și cu o avalanșă de prezentări în unitățile de primire a urgențelor. Asta pentru că oamenii fac de cele mai multe ori excese alimentare, iar pe lângă asta, crește și consumul băuturilor alcoolice. Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar de medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie ” N.Oblu” Iași, vine în platoul BZI LIVE, marți, 7 decembrie 2021, de la ora 10.00, să ne vorbească despre riscurile la care ne expunem dacă exagerăm cu preparatele tradiționale și cu alcoolul, dar și despre cât de bine sau nu este să luăm medicamente după ureche. Acestea dar și alte subiecte de sezon, în emisiunea de sănătate BZI LIVE, moderată de Irina Zaharia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu