National

Dragnea a batut palma cu UDMR: Ce primesc maghiarii

Publicat: 03 ian. 2017
1
Infiintarea unui post de secretar de stat la Ministerul Culturii pentru cultura minoritatilor reprezinta o idee buna, aceasta fiind discutata de liderii coalitiei PSD-ALDE si UDMR marti seara, a declarat, la final, presedintele PSD, Liviu Dragnea.
„La finalul discutiei, dl presedinte Hunor ne-a spus ca in principiu sustin Guvernul. (…) Nu am discutat punctual, dar pot spune o solicitare care mi se pare corecta – la Ministerul Culturii, preluand modelul de la Ministerul Educatiei, sa fie infiintat un post de secretar de stat pentru cultura minoritatilor nationale. Mi se pare o idee buna si cred ca premierul desemnat o sa fie de acord maine, cand vor stabili legea de organizare si functionare a Guvernului. In rest nu s-a discutat nimic punctual”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres.
Potrivit acestuia, acordul de colaborare parlamentara cu UDMR va intra efectiv in aplicare dupa votul de investitura a noului Cabinet. 
„S-a discutat despre votul de investitura, urmand ca dupa instalarea Guvernului protocolul de colaborare parlamentara sa intre efectiv in aplicare si punctual pe fiecare proiect de lege, daca este in acord si cu programul dumnealor politic si legislativ, sa avem o colaborare care sa se materializeze in legi pe care sa le sustinem impreuna, inclusiv cele care vin de la Guvern. (…) Toate acele puncte raman in vigoare”, a sustinut Dragnea.
Comentarii
  • Misto ce Mu_ie v-a dat votantilor pesede :)) Mandri ca sunteti rromanake obositi! Tocmai i-ati pupat in dos pe maghiari, aia va „fura” voua tara :)))

Adauga un comentariu