National

Dragnea, despre protocolul dintre PNL si PSRo: O intentie a PNL de a arata ca se pot alia si ei cu cineva

Publicat: 15 feb. 2016
1

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca protocolul de colaborare dintre PNL si PSRo care ar urma sa fie semnat luni este o intentie a liberalilor „de a arata ca se pot alia si ei cu cineva”.

„Este o intentie a PNL de a arata ca se pot alia si ei cu cineva si au gasit acest partid foarte mare, PSRo, cu care a facut aceasta alianta. Nu stiu, poate si pentru faptul ca vor si alta sustinere din alta parte, ca am inteles ca PSRo se mai aliaza cu un alt partid, nou- nascut, nu mai stiu exact, dar noi o vedem ca o incercare disperata a PNL, ca au fost acuzati ca sunt izolati, sa faca si ei o alianta cu PSRo, care este un partid care deocamdata nu are o pondere foarte mare in electorat”, a spus Dragnea duminica, intrebat cum vede alianta dintre PNL si PSRo.

Reprezentantii PNL si PSRo vor semna, luni, un protocol de colaborare care vizeaza alegerile locale si perioada de dupa acest scrutin, au declarat surse liberale.

„Nu este o alianta. Protocolul vizeaza colaborarea in alegerile locale si perioada de dupa locale. Candidaturile vor fi separate”, au precizat sursele mentionate.

Comentarii
  • SIGUR,CEI CINSTITI SE ALIAZA CU CEI CINSTITI ,VOI PSD TOV.DRAGNEA V-ATI ALIAT CU CEI DE TEAPA VOASTRA, CORUPTI,MAFIOTI PRECUM OPREA TARICEANU SI LISTA E DESCHISA CA MAI SUNT MULTI CORUPTI IN TARA ASTA, CA VOI. I S-A CERUT IN NOV.2014 SI NOV.2015, SI FA FACETI CA PLOUA,VA ARATATI IAR COLTII DE VAMPIRI ,CARE OMORITI POPORUL CONDAMNINDU-L LA SARACIE. CITI KM DE AUTOSTRADA AU FACUT SLOVENI,UNGURII ,POLONEZII IN 26 ANI,VOI NUMAI ATI FURAT IN ACETI ANI,ATI FURAT POPORUL SI BOGATIILE LUI .

Adauga un comentariu