National

Dragnea: Mazare a fost si ramane prietenul meu. Nicusor Constantinescu plateste pe nedrept

Publicat: 25 aug. 2016
1

Prezent la deschiderea lucrarilor Scolii Politice de vara a Femeilor Social Democrate, presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, despre fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ca ramane prietenul sau, opinand ca fostul presedinte al CJ, Nicusor Constantinescu,“plateste pe nedrept”.

Liviu Dragnea a spus despre Mazare ca a fost un primar, care a schimbat municipiul Constanta si statiunea Mamaia, si ca actualul edil, Decebal Fagadau, tot de la PSD, ii continua proiectele.

“Il apreciez foarte mult pe Decebal Fagadau, dar, in acelasi timp, nu pot sa uit ce a facut Radu Mazare pentru acest municipiu. Radu Mazare a fost si ramane prietenul meu. Nu ma dezic de el. Chiar acum – va spun sincer – cand intram in Constanta, ii spuneam colegului meu, Marian Neacsu (secretarul general al PSD – n.r.), cat de mult s-a schimbat Mamaia, in mandatele lui Radu Mazare. Si, de asemenea, sunt bucuros si satisfacut ca Decebal este un primar foarte bun si continua ce s-a inceput, inainte, si are si un program nou de dezvoltare, care are toata sustinerea noastra si care va face ca Mamaia si Constanta sa-si continue drumul de dezvoltare”, a declarat Dragnea.

Dragnea a vorbit si despre Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al CJ Constanta, condamnat pentru fapte de coruptie, aratand ca acesta “plateste pe nedrept”, adaugand ca actualul sef al forului judetean are mai multe proiecte incepute de predecesorul sau.

„La judet, sunt multe programe pe care Nicusor (Constantinescu – n.r.) le-a inceput si pentru care, din pacate, plateste si plateste pe nedrept. El (Horia Tutuianu, actualul presedinte al CJ Constanta – n.r.) are o situatie si buna si rea, sau, ma rog, periculoasa. Buna, pentru ca nu pleaca de la zero, periculoasa, pentru ca trebuie sa mentina un anumit nivel de dezvoltare. Este un baiat in care noi avem incredere, un baiat care stie ce inseamna dezvoltare, cu viziune. Va fi, in continuare, sustinut si ajutat sa aiba o abordare pragmatica si strategica pentru dezvoltarea judetului Constanta. Judetul Constanta are un potential urias, care, din pacate, inca nu este simtit”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Comentarii
  • cu asa prieteni,cu asa exprimari (Este un baiat in care noi avem incredere, un baiat care stie ce inseamna dezvoltare, cu viziune.),cu dosare precum sula in coaste,ce viitor poti avea ?

Adauga un comentariu