National

Dragnea: Nu este adevarat ca am vrut sa fac cadou presedintelui Iohannis consensul politic

Publicat: 10 sept. 2015
1

Liviu Dragnea a declarat ca insista ca social-democratii sa practice politica dialogului, dar nu este adevarat ca a vrut sa faca un cadou lui Iohannis oferindu-i consensul politic.

„S-a spus ca as fi vrut, am vrut sa fac cadou presedintelui Iohannis acest consens politic, nu este adevarat. (…) PSD trebuie sa practice o politica a dezvoltarii. Din pacate, 10 ani de zile am avut in Romania galagie, scandal, razboi politic, hartuire de dragul hartuirii, multe destine frante. PSD a fost tot timpul un partid al constructiei, un partid care a pus caramida peste caramida, un partid care a pus in functii oameni pregatiti, un partid care s-a gandit intotdeauna la oameni si la destinele lor”, le-a spus Dragnea participantilor la Conferinta organizatiei PSD Bucuresti.

Liderul interimar PSD a declarat ca se asteapta ca ai lui colegi sa practice politica dialogului.

„Din acest motiv, insist ca toti membrii PSD sa practice aceasta politica a dialogului, daca altii vor in continuare sa faca galagie, sa injure, sa jigneasca, sa atace, este problema lor, noi ne indreptam catre cetateni. Daca ceilalti parteneri, presedintele Iohannis doresc ca pe marile teme ale Romaniei sa ne putem strangem sa avem un punct de vedere comun, asa cum am vut la Codul fiscal, suntem deschisi”, a afirmat Liviu Dragnea.

Adauga un comentariu