Actualitate

Dragnea, proiect de lege important. Sunt vizate firmele care aplica dublul standard

Publicat: 14 mai 2019
1

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca va depune astazi un proiect de lege in Parlamentul Romaniei. ''Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea tuturor produselor, in cazul firmelor care practica dublul standard in Romania. Acestea sunt sanctiunile pe care le-am inclus in propunerea legislativa pe care o voi depune azi in Parlamentul Romaniei.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea lui Timmermans: Nu exista in legea adoptata de Parlament niciun articol neconstitutional

Este primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident. Este insa nevoie si de patrioti in Parlamentul Europeana care sa se asigure ca dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor si a altor bunuri de larg consum vandute pe piata europeana va fi complet eradicat.

La fel cum ne-am luptat in Romania sa crestem pensiile si salariile pentru a reduce decalajele dintre cetatenii romani si cei europeni, tot asa ne vom bate in Parlamentul European pentru ca Romania sa fie respectata si sa aiba un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene'', a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Comentarii
  • Bietul om in disperarea lui de a nu face puscarie nu mai stie ce sa promita.Voi BZI, Antena3 si Nicolae Guta slugile lui pentru care banii nu au miros, in acest ziare si zi de zi aveti cate 5-6 articole de lauda la adresa lui Dragnea.

  • Nu poate aplica acelasi stamdard la pensionari ? Unii au pensii speciale desi nu au contribuit cu nimic in plus la fondul de pensii…altii dupa zeci de ani de munca abia le ajung pentru traiul zilnic. Eu zic sa inceapa de aici.

  • Produsele din strainatate sint si mai scumpe de asta sint si mai calitative ,dar el asta nu intelege,daca ar fi la fel de caliatative si la noi,atunci nu am mai putea sa le cumparam,noi oamenii de rind,el Dragnea da care numai pentru o manea la nunta lui fiisu a platit 30000 de euro,despre ce vorbim?

Adauga un comentariu